NL EN

Online gokken vrijgegeven?

De online kansspelmarkt is tot op heden potdicht gehouden door de overheid, alle Nederlandse en Europese procedures ten spijt. Het aanbieden van online kansspelen in Nederland is simpelweg niet toegestaan. Nu gaan er echter geruchten dat het kabinet Rutte I de online kansspelmarkt wil vrijgeven. Waar komt deze koerswijziging vandaan?

Uit het bericht op Telegraaf.nl wordt duidelijk dat er aan deze wijziging geen juridische afwegingen ten grondslag liggen. Het gaat om geld. Het kabinet Rutte I denkt namelijk honderden miljoenen euro's extra binnen te kunnen halen door het verlenen van licenties voor online kansspelen. Op welke wijze het vrijgeven van online kansspelen verder zal plaatsvinden is nog onbekend, maar vast staat dat er een groot aantal bedrijven in deze licenties geïnteresseerd zal zijn.

Lees hier het volledige bericht.

Afbeelding is afkomstig van (een nu achterhaalde tekst van) Dutch Cowboys.nl.

BRON: Telegraaf.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIES (3)

poker-spelen dinsdag 25 september 2012 11:11

De meest winstgevende spelers hoeven niet per se 'Lady Luck' aan hun kant. Zij maken gebruik van de 3 B Betting System Budget, Budget, Budget! Overweeg uw game-ervaring een nieuwe onderneming. In elke zakelijke onderneming, eigenaar van een bedrijf zal de begroting om ervoor te zorgen dat hij beschikt over voldoende financiële en andere middelen om hem door middel van een bepaalde periode van tijd.

idealbingoonline vrijdag 14 december 2012 11:12

Het is niet goed genoeg om aan te nemen dat je een spel spelen of je net zo goed je geld spoelen langs de toilet.Take tijd om de regels van een spel te leren voordat je begint playing.The internet wordt overspoeld met websites als de onze, dat bieden waardevolle middelen en tips voor goede online spel te spelen. Wij garanderen u het zal worden de moeite waard om te lezen en te leren.

idealpokeronline vrijdag 14 december 2012 11:24

Gebruik de 3 B Wedden worden gebruikt.De meest winstgevende spelers niet noodzakelijkerwijs hebben 'Lady Luck' op hun side.They de 3 B Betting System Budget, Budget, Budget dienst! Overweeg uw game-ervaring een nieuwe business venture.In elke zakelijke onderneming, eigenaar van een bedrijf zal de begroting om ervoor te zorgen dat hij beschikt over voldoende financiële en andere middelen om hem door middel van een bepaalde periode time.

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.