NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Omroep Llink nog steeds in zwaar weer

Omroep Llink nog steeds in zwaar weer

LlinkNadat de leden van de raad van toezicht van omroep Llink vorige week persoonlijk aansprakelijk zijn gesteld voor „het financiële wanbeheer” bij de omroep, heeft het Commissariaat voor de Media deze week strenge eisen gesteld aan de voortzetting van de financiering van de omroep.

 

Het Commissariaat stelt onder meer dat de voltallige Raad van Toezicht op moet stappen en dat de omroep alleen in afgeslankte vorm met maximaal 5 mensen in dienst verder zou mogen gaan.

 

Als het in de praktijk niet mogelijk blijkt om dit advies van het Commissariaat uit te voeren, dan adviseert het Commissariaat om de financiering van LLiNK helemaal stop te zetten.

 

Het Commissariaat baseert zijn advies op een door LLiNK ingediend businessplan. Dit plan biedt naar het oordeel van het Commissariaat onvoldoende waarborgen dat LLiNK haar situatie in voldoende mate onder controle heeft.

 

Onder de veelzeggende kop “Llink opnieuw in de problemen” stelt de omroep op haar website dat het onmogelijk is om met 5 man verder te gaan.

BRON: Commissariaat voor de Media, NRC, Llink


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.