NL EN

Nieuw jaar, nieuwe start!

Goede voornemens? Waarom niet de stap maken naar een kantoor dat bij je past? Een kantoor met aandacht voor jouw talenten en interesses. Waar je een eigen praktijk kan opbouwen en uitbouwen. Een kantoor waar je wordt gestimuleerd je dromen te verwezenlijken.

 

SOLV Advocaten bestaat dit jaar 10 jaar. Het is daarmee een van de oudste Nederlandse nichekantoren op het gebied van technologie, media en communicatie (TMC). Met een omvang van 15 advocaten en paralegals behoort het ook tot de grotere kantoren, gespecialiseerd in informatierecht, intellectuele eigendom en informatie- en communicatietechnologie. SOLV wil graag een toonaangevend kantoor blijven en wenst haar team te versterken met:

 

* een ervaren advocaat-medewerker (ten minste 4 jaar ervaring)

* een gevorderde advocaat-stagiaire

 

De beoogde kandidaten dienen over de volgende eigenschappen en ervaring te beschikken. 

- Aantoonbare affiniteit met TMC;

- Gevoel voor ondernemerschap;

- In staat om zelfstandig te werken;

- Vernieuwend in denken en doen;

- Ervaring op één of meer van de volgende rechtsgebieden: privacy, uitingsvrijheid, auteursrecht, databankenrecht, naburige rechten, ongeoorloofde mededinging en e-commerce.

 

Geïnteresseerde kandidaten dienen uiterlijk 27 januari 2010 een brief met CV en, afhankelijk van hun ervaringsjaren, relevante stukken (cijferlijst, scriptie, of andere proeve van kunnen) per e-mail aan Christiaan Alberdingk Thijm te sturen, met wie ook contact kan worden opgenomen voor meer informatie.  

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.