NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Nieuw: de iPad2, verrassend: presented by Steve Jobs

Nieuw: de iPad2, verrassend: presented by Steve Jobs

Apple heeft de iPad 2 aangekondigd. Meer verrassend is dat deze werd gepresenteerd door topman Steve Jobs, die officieel al enige tijd met ziekteverlof is. Recent probeerden een aantal aandeelhouders nog duidelijkheid te krijgen over de ziekte en prognose van Jobs. Dit bleef echter onduidelijk, Jobs verklaarde zijn aanwezigheid door te stellen dat hij 'dit echt niet wilde missen'.

De iPad2 is met name een verbeterde versie van de eerste iPad: sneller, lichter en dunner en met twee camera's, waarvan een in de voorkant. Hierdoor kan er gebruik worden gemaakt van videochatten via het eigen Apple programma FaceTime.

Het is de vraag of deze tablet, die op 11 maart in de VS uitkomt en op 25 maart in Nederland beschikbaar zal zijn, net zo succesvol wordt als zijn voorganger, waarvan 15 miljoen exemplaren over de toonbank gingen. De tablet-schappen komen nu immers ook vol te liggen met concurrenten: de Android 2.3-tablet Flyer van HTC,  de Galaxy Tab 10.1 van Samsung, Motorola's Xoom en LG's Optimus Pad.

Lees hier het hele bericht op Tweakers.net

BRON: Tweakers.net


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.