NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Meet en greet kansspelautoriteit

Meet en greet kansspelautoriteit

Op 28 januari 2013 organiseert de kansspelautoriteit (“KSA”) een bijeenkomst met een aantal aanbieders van online kansspelen. Deze bijeenkomst moet volgens het nieuwsbericht bijdragen aan de opbouw van een goede relatie met de markt. De benaderde partijen is vooraf een aantal vragen voorgelegd, zoals het aantal uit te geven vergunningen en de wijze waarop spelers straks geïdentificeerd moeten gaan worden. Volgens het nieuwsbericht is de bijeenkomst niet bedoeld om het beleid te bepalen, maar wel om informatie en ideeën over online kansspelen uit te wisselen.

De schriftelijke consultatie van het ontwerp wetsvoorstel voor online kansspelen zal, zoals staatssecretaris Teeven eerder bekend maakte, voor 1 april dit jaar starten. 

 PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

P.C.Buiter vrijdag 8 februari 2013 14:31

Ik reageer op de aankondiging over "meet en greet". Mijn eerste reacti was er een van verbazing. Wat is meet en greet? Bij enig doordenken gaat het vermoedelijk over het kennismaken als "autoriteit" met bedrijven en organisaties in het kansspel veld. Kunt u in uw uitingen nederlandse taal gebruiken wanneer er geen expliciet te kort aan uitdrukkingsmogelijkheden in de nederlandse taal bestaat om het nagestreefsde effect te bereiken. Het zou een goede beleidsregel zijn om nadrukkelijk te kiezen voor het Nederlands in plaats van engelse termen en begrippen.

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.