NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Legaal of illegaal, dat is de vraag

Legaal of illegaal, dat is de vraag

Geen idee waarom iemand dat zou willen, maar stel je wilt naar Ajax tegen Jablonec kijken. Je bent van huis, maar gelukkig voorziet je Fox a-go van bijna 50 euro per maand erin dat je ook buiten de deur kan “genieten”. Je probeert het, maar het werkt niet.  Probeert het nog eens, nog steeds geen beeld. Krijgt mailtjes met links. Maar het blijft niet werken. Moet je dan het hoofd in de schoot leggen en het er bij laten of…

…surf je naar livetv.sx en kijkt daar alsnog de wedstrijd. Dat is een illegale stream van Fox, nota bene. Maar Fox heb je recht op, daar heb je voor betaald. De vraag is, ook langs deze weg? Een stream is een stream. Dit is een Fox-stream, waar je voor betaald hebt. Uit illegale bron, maar benadert door een rechthebbende.

Wat vindt u? Is het onder gegeven omstandigheden legaal om de illegale stream te bekijken? Zo nee, waarom niet? Zo ja, waarom wel?PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

Patrick Schreurs vrijdag 21 augustus 2015 09:47

Het is illegaal, want Fox heeft geen controle over de stream. Wat als livetv.sv bijvoorbeeld de door Fox uitgezonden reclame wegknipt?

Als de stream legaal zou zijn, zou een website als livetv.sx bovendien onder omstandigheden legaal kunnen zijn. Dat lijkt me niet een werkbare situatie.

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.