NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Inception: Chistopher Nolan 'dief van andermans dromen'?

Inception: Chistopher Nolan 'dief van andermans dromen'?

Direct na het verschijnen van de film Inception van regisseur Christopher Nolan kwam de gebruikelijke geruchtenstroom op internet op gang. Diverse fora en websites wisten het zeker: 'Inception' is gestolen van 's werelds bekendste eend, Donald Duck. En, zoals vaker bij een succesverhaal, proberen meerdere partijen een graantje mee te pikken.

Deze keer lijkt het er meer dan ooit op dat het idee voor deze kaskraker inderdaad niet uit de hoge hoed van de eerder ongenaakbare Nolan is gekomen. In de 'Duck-strip' weten The Beagle Boys (Zware Jongens) het huis van Scrooge McDuck binnen te dringen als hij slaapt. Ze hebben een plan om zijn droom binnen te dringen en hem te vragen om de combinatiecode van zijn kluis. De volledige 26 pagina tellende comic Uncle Scrooge’s The Dream Of A Lifetime! is in mei 2004 uitgegeven door Boom! Studios.Voer voor Disney's juristen zou je zeggen en wellicht moet Nolan met de billen bloot.

Voorlopig kan hij nog genieten van zijn uiterst succesvolle 'droom'. Maar of dit zo zal blijven zal de toekomst ons leren.

Pas op met wat je droomt, voor je het weet gaat iemand er met je 'droom' vandoor...

Voor het bericht klik hier voor de strip klik hier

Trailer Inception:

Om de video te bekijken dient u social media cookies te accepteren.
Klik hier om alle cookies te accepteren.Door: Frank HidskesPAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.