NL EN

Ignore no more

Dat is wat een moeder in de Verenigde Staten dacht toen een van haar kinderen haar oproepen en berichten weer eens negeerde. De moeder ontwikkelde een app “Ignore no more” die de smartphone van kinderen vergrendelt.

Sharon Standfird, zoals de creatieve moeder heet, was het kennelijk zo zat om door haar kinderen genegeerd te worden dat zij bedacht daar iets aan te doen. En waarmee raak je pubers het meest? Exact, hun smartphone. Afgezonderd van hun sociale leven zullen ze dat telefoontje met moeders wel plegen moet Standfird hebben gedacht.

De Ignore no more app maakt het mogelijk om de smartphone van je kind te vergrendelen. In het scherm komt dan iets dergelijks als “jouw telefoon is vergrendeld, bel mam” te staan. De smartphone kan dan niet meer worden gebruikt, enkel voor het bellen van je moeder of vader. Deze telefoonnummers dienen vooraf te worden ingesteld. Ook blijft het altijd mogelijk om het noodnummer te bellen. Na het contact met een van de ouders krijgen de kinderen een wachtwoord om de vergrendeling te verwijderen. Op die manier worden kinderen verplicht om contact op te nemen met een van de ouders want alleen zij hebben het wachtwoord die de smartphone kan ontgrendelen. 

De app is op dit moment voor €1,49 alleen te verkrijgen voor android toestellen in  Google Play.

foto via: www.wowkeren.nl 

BRON: nu.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.