NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Hyves introduceert In Memoriam status

Hyves introduceert In Memoriam status

Vanaf vandaag hebben nabestaanden de mogelijkheid om van het Hyvesprofiel van hun overleden dierbare een online gedenksteen te maken. Met de In Memoriam status is voor alle Hyvers duidelijk dat het om een Hyvesprofiel van een overleden Hyver gaat. Zo staat de overlijdensdatum prominent op het profiel, blijft de leeftijd van de Hyver gelijk aan de datum van overlijden en komt de overleden Hyver niet meer voor in bijvoorbeeld verjaardagsnotificaties.
 

De In Memoriam status zorgt er daarnaast voor dat chatfunctie van het profiel op non-actief gezet en er geen privéberichten meer kunnen worden verstuurd  van en naar de overleden Hyver. Ook het privéleven van de Hyver is beschermd, privé foto’s en privé berichten zijn niet  zichtbaar voor nabestaanden.

Hyves heeft voor het tot stand brengen van de In Memoriam status samengewerkt met Ziggur. Ziggur biedt internetgebruikers de mogelijkheid om voor sites waar zij een online profiel hebben, vast te leggen wat zij willen dat daarmee gebeurt op het moment van overlijden.

BRON: Hyves.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.