NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Het Nieuwe Pand, Het Nieuwe Werken, Het Nieuwe SOLV

Het Nieuwe Pand, Het Nieuwe Werken, Het Nieuwe SOLV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na jarenlang met veel plezier te hebben gewerkt in ons monumentale en karakteristieke pand aan de Schippersgracht, was het tijd voor iets nieuws. Wij wilden met SOLV naar een meer open ruimte, om samenwerking, de interne communicatie en kennisdeling te vergemakkelijken en stimuleren.

Afgelopen vrijdag, op 29 maart was het zover: de grote verhuizing. In één dag gingen alle bureaus, computers en kasten over, waarna we op 2 april – na een gezamenlijk paasontbijt – zijn gestart in het nieuwe pand,  een paar honderd meter van ons oude pand gelegen aan de Anne Frankstraat 121.

SOLV is één van de eerste advocatenkantoren die Het Nieuwe Werken omarmt, een nieuwe, innovatieve en efficiënte manier van samenwerken. Het nieuwe kantoor is daar ook volledig op ingericht: er zijn geen vaste werkplekken meer. In plaats daarvan zijn er “flexwerkplekken”, belcellen, stilteruimtes en vergaderzalen.  

SOLV heeft in haar opdracht aan de architecten en vormgevers van Buro RUIM hergebruik van de bestaande inventaris centraal gesteld en is er trots op dat het ook daadwerkelijk is gelukt om vrijwel alles te hergebruiken. Dit past in het MVO beleid van SOLV, net als het streven naar een – op termijn – paperless office.  

Bij Het Nieuwe Werken hoort ook digitalisering, dat uiteindelijk zal resulteren in een paperless office.  Uitgangspunt in het nieuwe kantoor is “Denk Digitaal”. Alles zoveel mogelijk digitaal dus. Dikke stapels papieren dossiers zijn niet meer van deze tijd. Zo hebben alle medewerkers van SOLV een iPad, waardoor zij niet langer alles hoeven te printen.

Het nieuwe kantoor is al operationeel, al rondt de aannemer op dit moment de afwerking af en moeten er nog heel wat dozen worden uitgepakt. Een feestelijke opening zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden in mei. SOLV is ontzettend trots op het nieuwe pand, dus in de tussentijd zijn geïnteresseerden meer dan welkom om alvast een kijkje te komen nemen op de Anne Frankstraat 121.PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.