NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Google+, een echte Facebook concurrent?

Google+, een echte Facebook concurrent?

Vorige week is Google+ toegankelijk geworden voor iedereen. Uit onderzoek van Experian Hitwise blijkt dat de bezoekersaantallen van Google+ in een week met 1269% zijn gestegen. Wellicht voelt Facebook de hete adem van Google+ al en heeft Facebook een aantal functies aan haar dienst toegevoegd.

 

Het feit dat Google+ de concurrentie met Facebook probeert aan te gaan kan goed nieuws zijn. Beide ondernemingen zullen steeds met interessante nieuwe functies komen, waar gebruikers van kunnen profiteren.

 

De komst van Google+ kan ook ondernemingen aanvullende mogelijkheden bieden om producten en diensten aan de man te brengen. Officieel is Google+ nog niet open voor bedrijven; de focus ligt vooralsnog bij consumenten.

 

“Your profile and name must represent one individual.
Google+ does not support profiles for couples or groups of people. Additionally, you cannot create a profile for a non-person entity such as a pet or business.

 

Violation examples: Jones Family, Jeremy & Mel Mason, Vegas the Dog, Brooklyn Bagels, Northern California Conservation Society”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zodra Google+ bedrijven de mogelijkheid zal bieden om profielen aan te maken, zal wederom duidelijk worden dat social media een grote rol kan spelen in de promotie van producten of diensten. De explosieve groei van de bezoekersaantallen lijk voorlopig veel goeds te beloven.

BRON: nu.nl, websonic.nl en google.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.