NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Escrow bedrijven richten brancheorganisatie op

Escrow bedrijven richten brancheorganisatie op

Op 1 maart is de brancheorganisatie voor escrow bedrijven ISEA (International Software Escrow Association) van start gegaan. Initiatiefnemers zijn zes gevestigde internationale bedrijven, waaronder het in Amsterdam gevestigde Escrow4All.

De doelstellingen van ISEA zijn door samenwerking en synergie voordelen voor afnemers en gebruikers te kunnen bieden. Ook wil men komen tot kwaliteitsstandaarden en richtlijnen. Herman Kui, medeoprichter en commercieel directeur van Escrow4all benadrukt de kwaliteitszekerheid die ISEA moet gaan bieden: "Iedereen kan met een gelikte website zich escrowagent noemen. Daarom is een internationale kwaliteitsstandaard een prettig houvast voor potentiële opdrachtgevers.”

De leden blijven wel autonoom, zoals voorzitter Andrew Stekhoven van ISEA benadrukt: "Software-escrow opereert in een nichemarkt. Daarom is bundeling van krachten op mondiaal niveau niet alleen een logische zet maar ook een must. Ieder lid behoudt z’n eigen identiteit en propositie, maar heeft toegang tot een internationaal netwerk van gelijkgestemde bedrijven."

De oprichting van deze brancheorganisatie lijkt mij een goed intitiatief: door het bundelen van de krachten en kennisuitwiseeling kan er immers beter ingespeeld worden op de technologische en juridische ontwikkelingen met betrekking tot escrow.

Lees hier het hele bericht in AutomatiseringGids.

BRON: AutomatiseringGids


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.