NL EN

De Week van Wouter Rosenkamp

Wouter Rosenkamp is eigenaar van B en U Media, een online uitgever van verschillende internetplatformen. Wouter is op dit moment erg druk met de introductie van Yupool, een online platform voor het organiseren van sportpools voor bedrijven.

 

Yupool biedt bedrijven een online platform om op een professionele manier een (voetbal)pool te organiseren. Deze pools kunnen ingezet worden als teambuiling-, marketing-, promotie- of recruitmentactiviteit. Pools worden volledig opgemaakt in de huisstijl van de betreffende organisatie en zijn bereikbaar via een eigen subdomein. De gehele omgeving is vrij van advertenties.

 

Hoe gaat het?

Erg goed. We zijn nu een maand na de lancering van ons nieuwste product, Yupool, en de reacties zijn veelbelovend. We zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet!

 

Drukke week?

Als ondernemer heb je het altijd druk, dus ook deze week. Gelukkig is het op dit moment voor veel mensen vakantie, waardoor er ook een hoop zaken rustiger zijn. Persoonlijk vindt ik dit wel lekker, dan kan ik me concentreren op belangrijke zaken en achterstallige to-do’s bijwerken.

 

Op dit moment ben ik vooral erg druk met Yupool. De start van de Eredivisie (en buitenlandse voetbalcompetities) is alweer binnenkort, dus ik ben volop bezig met het onder de aandacht brengen van Yupool. Er liggen genoeg kansen voor ons om bedrijven ervan te overtuigen dat het organiseren van een Eredivisie pool een leuke en relatieversterkende activiteit is voor medewerkers en/of klanten.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

Nee, gelukkig niet. We hebben voor de lancering hier veel aandacht aan besteed met een Privacy verklaring, gebruiksovereenkomst en SaaS overeenkomst. Dat staat voorlopig goed op de rails!

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Vrijdag hoop ik meer klanten op Yupool verwelkomt te mogen hebben en online weer wat exposure gegenereerd te hebben. Vooral de aanstaande start van de Eredivisie moet een boost geven aan de aanmeldingen op Yupool.PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.