NL EN

De week van... Speakap

Erwin van der Vlist heeft samen met zijn partner Patrick van der Mijl het bedrijf Speakap opgericht. Speakap is een Nederlandse partij die een zakelijk intern sociaal platform ontwikkelt. Dankzij een intuitieve user experience, verregaande integratie en veiligheid mogelijkheden zijn wij overtuigd een nieuwe revolutie te ontketenen op het gebied van zakelijk communiceren. Ons concept is ontstaan uit behoeften in de praktijk.

 

Hoe gaat het?

Uitstekend. Deze zomer hebben we een 3e investeringsronde succesvol doorlopen waarbij we € 1.000.000 ontwikkelkapitaal hebben opgehaald. Hiernaast komen we steeds meer in media en zijn bijna klaar om te gaan lanceren. Na jaren van voorbereiding en ontwikkelen en fine-tunen gaat 16 september ons platform groots de lucht in. Iets waar al lange tijd naar uitgekeken wordt. Niet alleen door mijzelf maar met name ook door het gehele team. En de klanten natuurlijk. We hebben een ambitieus doel: een miljoen gebruikers. Volgende week gaan meer dan duizend aanvragen de deur uit.

 

Drukke week?

Ja, hele drukke week. Alles staat in het teken van de komende lancering en ik plan op dit moment een hoop afspraken in met klanten en resellers. Iets waar ik zeer veel plezier aan beleef. Evenals het hele reilen en zeilen van Speakap intern. Er werken toch 16 mensen binnen ons bedrijf. Het zijn lange, maar ook vooral erg leuke dagen.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

Momenteel zijn we druk bezig, in samenwerking met Thomas van Essen van Solv om de agentuurvoorwaarden en overeenkomst gereed te krijgen. Zeker gezien ons businessmodel om Resellers aan te haken bij Speakap is het belangrijk dat dit onderdeel goed uitgewerkt wordt. Een volgende uitdaging, welke binnenkort opgepakt wordt, is het opstellen van de overeenkomst voor strategische samenwerkingspartners. Omdat ons product in het teken staat van integratie dienen we een juridisch goed onderbouwde overeenkomst aan te bieden die generiek toepasbaar is. Deze partners zijn belangrijk voor Speakap omdat we dan onze software kunnen koppelen. Hiermee maken we ons samen sterker. Waar de eindgebruiker het meeste profijt uit haalt.

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Vrijdag hoop ik 150 afspraken ingepland te hebben met klanten. Hiernaast wil ik graag de agentuur overeenkomst en voorwaarden finaal afgetikt hebben. Maar bovenal zie ik graag nog meer aanmeldingen voor ons sociale platform binnen komen. Wil je me hierbij helpen? Ga dan naar www.speakap.nl en maak gratis je eigen netwerk aan.

 

Bekijk de folder van Speakap hier.

 PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

Emiel Eigenraam dinsdag 26 november 2013 10:05

Interessante applicatie, zeker het proberen waard. Lees over mijn ervaringen via Mijn eerste ervaringen met Speakap

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.