NL EN

De Week Van... Priscilla Haring

 

 

 

 

 

 

 

Priscilla Haring is zelfstandig consultant mediapsychologie Ph(?) Onderzoek & Advies gespecialiseerd in ‘mediated motivation’ en alle vormen van gaming.

Zij is een van de oprichters van MirrorMe, een stichting (i.o.) die zich inzet voor toekomstige zelfreflectie. Deze stichting doet onderzoek naar en de ontwikkeling van mediale, real-time, biologisch reȅle weergave van menselijke lichaamsveranderingen. Tussen de input van een 3d-camera en de weergave hiervan op een scherm kan een ‘spiegelbeeld’ worden aangepast tot een Toekomstige Zelfreflectie.

HOE GAAT HET?

Goed. Afgelopen week stonden we op het Amsterdam Innovatie Event met een interactieve demo van het MirrorMe-concept en ik ben nu aan het bellen/mailen/afspreken met verschillende interessante mensen die we gesproken hebben op die dag.

DRUKKE WEEK?

Redelijk. Behalve ‘aan de tafel’ voor MirrorMe ben ik ook bezig met de invulling van de Kinect Art Challenge van Dropstuff voor de Biennale in Venetië. We doen mee met de Kinected Distance interactie waarmee mensen zich digitaal/fysiek aan elkaar verbinden. Ik hoop ook een  tweede interactie te kunnen bouwen: een artistieke versie van MirrorMe. Verder werk in aan een in-house workshop Gamification voor Philips, mijn open workshop De Psychologie van Gamification en een open studio avond van Doe Het Niet Zelf.

ZIJN ER NOG JURIDISCHE HOBBELS?

We blijven stoeien met de juiste licentie vorm voor MirrorMe middleware. Hier zijn we nog niet helemaal uit.

WAT HOOP JE VRIJDAG BEREIKT TE HEBBEN?

Een geslaagde DHNZ open studio en uitbreiding van het netwerk voor MirrorMe.  

http://www.priscillaharing.infoPAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.