NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • De week van... Philippe Taminiau

De week van... Philippe Taminiau

StudyFlow is kort gezegd de plek om gratis online voor de eindexamens te oefenen, en is bedacht door bedrijfskunde studenten Edo van Royen en Tom van Vooren en Philippe Taminiau.

 

Hoe gaat het? Drukke tijden?

Drukke tijden indeed! Ik denk niet dat een van ons bij de start van StudyFlow ooit had gedacht hoe druk en intensief het runnen van een startup is. De afgelopen maanden waren dan ook ongelofelijk spannend, een avontuur als geen ander.

 

Drukke week?

 

Met drukke tijden ook drukke weken. Deze week soft-launchen we de eerste versie van StudyFlow. Hiermee willen we stilletjes live gaan om voor de grotere launch in April nog met gebruikers te kunnen testen en het product te verbeteren. Dus het liefst zo min mogelijk pers, en een beetje onder de radar blijven. Als je dit leest is dat dus eigenlijk al een beetje mislukt, haha ;-).

 

 

Zijn er nog juridische hobbels?

 

Vooral contracten met partners opstellen is een ingewikkeld punt. Als ondernemer wil je je vrijheid behouden, maar hoe leg je die vrijheid juridisch vast zonder de samenwerkende partij in het onderhandelingsproces te veel af te schrikken?

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

 

We zijn nu in alle ijver bezig om met freelance typistes de examens in te voeren in het systeem. Dit is een ontzettend zwaar en intensief karwei. Ik hoop dat we vrijdag een lange periode van hard werken kunnen afsluiten om vervolgens na een goed weekend de volgende fase van het bedrijf in te luiden!

 

http://www.studyflow.nl

 

BRON: studyflow.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIES (3)

Dirk Wilken (Baas) maandag 7 maart 2011 21:02

hahahahaha

kusje

Jan Doove donderdag 10 maart 2011 13:50

Philippe. Ben hartstikke trots op je!! Het gaat zeker lukken. Heb net staatsexamen Havo aangevraagd want met studyflow moet mij dat zelfs lukken..
We komen de 21 ste april naar de open dag. Ben jij er dan??

Marianne Taminiau woensdag 27 april 2011 15:40

geweldig zoon, ben hartstikke trots!!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.