NL EN

De week van... Menno Kolkert

Menno Kolkert is medeoprichter van de mobiele applicatie Plot, een service die haar gebruikers er op wijst als ze in de buurt zijn van iets wat interessant voor hen is. Dat kan een nieuw huis zijn, iemand om mee te gaan fietsen of een winkel die het merk verkoopt waar jij naar op zoek bent.

Op het moment dat je in de buurt bent van datgene wat interessant voor je is, krijg je een berichtje op je telefoon te zien.

Het idee voor Plot ontstond aan de bar met oude studie vrienden uit Delft. Anderhalf jaar later ligt de app in de appstore, zijn de eerste betalende klanten binnen en groeit het aantal gebruikers gestaag. Plot richt zich op sociale, hippe gebruikers.

 

Hoe gaat het?

Goed! We staan op het punt om live te gaan met de nieuwste versie van Plot. In deze versie is Plot interactiever dan ooit. We zijn hier gekomen dankzij gerichte en bruikbare feedback van onze gebruikers. Verder hebben we een bewogen tijd achter de rug: bij het bouwen van een dergelijk platform komt veel kijken. Ons team groeit, net als het aantal klanten. Zo hebben we binnenkort een evenement in het Vondelpark in samenwerking met Arrow Jazz FM. Zij organiseren een concert, onze taak is om mensen daarop te attenderen. Gewoon, op dat moment, op die plek. Op die manier maken we er samen een succes van.

Drukke week?

Nogal. We zijn er klaar voor, dat gevoel heerst er heel erg. Plot en de kracht daarvan moet op een leuke, vernieuwende manier naar buiten worden gebracht. We zijn nu druk bezig met het opzetten van Plot als product, als dienst. Wat is ons verhaal? Wat willen we onze gebruikers vertellen? In deze fase zijn we daarover aan het brainstormen en testen. We zitten middenin Appsterdam: een echte Plek voor Plot. Dynamisch, geen dag hetzelfde. Hier is waar je moet zijn!

Zijn er nog juridische hobbels?

SOLV heeft ons geholpen met de contracten voor klanten, de gebruikersvoorwaarden en het privacystatement. Binnenkort maken we de stap naar het buitenland. Ook daarbij vertrouwen we op hun adviezen. SOLV heeft veel specialistische kennis in dit vakgebied, wat zorgt voor een prettige en open samenwerking.

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Uiteraard een succesvolle launch van onze meest recente versie en weer een groot aantal nieuwe downloads! Ook zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een aantal nieuwe toepassingen binnen Plot. Vrijdag zijn we daar weer een stuk verder mee. Ons doel, het opzetten van een succesvol platform voor onze gebruikers, komt daarmee weer eens tukje dichterbij.

 PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

Pim Kolkert dinsdag 11 maart 2014 09:40

Hoi Menno,
Ik heb mijn inkomende mail goed bekeken maar kan het zijn dat ik van jou nog geen bericht heb ontvangen n.a.v. ons telefoontje van gisteren?
Groet,
Pim

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.