NL EN

De week van... Maarten Verhoef

Maarten Verhoef is algemeen directeur van Zakenpartnertest.nl. Met dat bedrijf adviseert hij ondernemers op tal van gebieden rondom gezamenlijk ondernemen. Zijn missie is om te bouwen aan gezonde zakenrelaties tussen zakenpartners, overal op aarde. Zakenpartnertest.nl biedt daarvoor praktische tools, die direct toepasbaar zijn voor startende en gevestigde ondernemers.

Hoe gaat het? Drukke tijden?

Het zijn inderdaad drukke tijden. Veel nieuwe klanten die graag hun achterban in contact willen brengen met ons nieuwe unieke product.Het gaat hier om de Zakenpartnertest. Om ondernemers succesvol samen te laten ondernemen. Een digitale tool. Zeg maar een huwelijkstest voor aanstaande en gevestigde zakenpartners. Dit jaar is echt het jaar van het product ontdekken, leren kennen en vervolgens uitdelen aan klanten, leden, soortgenoten etcetera. We hebben nu toch dagelijks gesprekken met bijvoorbeeld banken en grote verzekeraars, die het instrument als risico-scan willen inzetten bijvoorbeeld. Of startersadviescentra of coaches, die onze Zakenpartnertest als springplank gebruiken naar méér. Een coachinstraject of een adviesgesprek of gewoon een aanvullende dienst op hun bestaande pakket. Fantastisch leuk om te doen natuurlijk! Temeer omdat ons product uniek is in zijn soort en exact aansluit bij de markt om meer digitaal te gaan ondernemen.

Drukke week?

Dat kun je wel zeggen ja. Vandaag allerlei afspraken in Den Haag en Amsterdam, zoals een leuk interview voor een sprankelend artikel in FD Entrepreneur en dan morgen naar een grote Ondernemersclub in Venlo. Daarnaast een bezoek brengen aan de Beurs Kontactdagen Limburg, waar ik als gast genodigd ben. Om ook daar te spreken over de do's en dont's binnen een samenwerkingsverband. Ontzettend leuk om te doen en waardevol voor ondernemers groot en klein. Een grote Provincie wil woensdag al haar starters kennis laten maken met onze dienstverlening en donderdag zitten we weer bij een grote verzekeraar in Zuid Holland. En dan vrijdag bij De Baak in Noordwijk. Dus lekker bezig ja, dat zeker. En tussendoor goed manager zijn van ons gezin met drie kleine hummels. Is trouwens ook een vraag in onze Zakenpartnertest. Welk cijfer geef je jezelf als manager in de thuissituatie. Interessant!

Zijn er nog juridische hobbels?

Hobbels genoeg die genomen moeten worden tussen onze klanten onderling, dus de aanstaand en gevestigde zakenpartners. Of dat nu business to business is of binnen bestaande bedrijfsstructuren. Ook daar moet goed over worden nagedacht bij het aangaan en uitbreiden van samenwerkingsverbanden. Wijzelf hebben momenteel niet veel extra ingewikkelde constructies onder de knop, al is iedere constructie met elk van onze klanten toch weer uniek. En dus is het soms wel even zoeken naar de beste oplossing in zaken. We hebben wel een goed stel overeenkomsten om aan onze klanten aan te bieden, dus wat dat betreft is het meer passen en meten dan totaal bij nul beginnen natuurlijk. Ja, we gaan ook nog uitvliegen naar Duitsland, want het ministerie van Economische zaken heeft hier gelden voor beschikbaar gesteld. Maar zaken doen met een buurland is juridisch gezien toch net weer even anders dan onze eigen pappenheimers. Misschien maar even SOLV om advies vragen:-)

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Ha... nou, een heleboel. In ieder geval een paar goede klanten erbij als gevolg van de bezoeken deze week in het hele land. Een paar goede voorstellen neer mogen leggen bij grote bedrijven, die dan de komende weken weer verder uitgebroed mogen worden aan hun kant. Gesprekken te voeren met  drie potentiele afnemers, om daar van te leren en hen ook iets aan te reiken vanuit onze expertise op gebied van businessallianties aangaan en afronden. Daarnaast loopt er nog een mediationtraject, waarbij wij als bemiddelaar optreden. Het zou geweldig zijn als deze zaak ten goede wordt vlotgetrokken. Kortom, voldoende om naar uit te kijken!

Maarten G. Verhoef, Algemeen directeur Zakenpartnertest.nl www.zakenpartnertest.nl 070-2000100 en info@zakenpartnertest.nl

BRON: foto: Naud van den Boer


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.