NL EN

De week van... Laura Hielkema

Laura Hielkema heeft Personeelwetenschappen (Universiteit van Tilburg, 1995) gestudeerd en is zelfstandig HR Business Partner. Zij heeft mooie HR opdrachten gedaan voor onder andere AKZONobel en KPN, Sociale Dienst en een gemeente, een woningcorporatie en Europees grootste steigerbouwer BIS Industrial Services.

Hoe gaat het?

De afgelopen 6 jaren als interimmer zijn omgevlogen. Er was volop werk en geen dag was hetzelfde. Heerlijk!

Nu is het lastiger om 1 fulltime opdracht te vinden en heb ik een nieuwe concept ontwikkeld: ik ben op uurbasis in te huren door organisaties die zelf geen P&O-er in dienst hebben, maar wel P&O vragen hebben. Bijvoorbeeld in het MKB. Dat kan een kleine vraag zijn die te maken heeft met hoe om te gaan met een langdurig zieke medewerker, en ook een grotere vraag, bijvoorbeeld het invoeren van resultaatgerichte beoordelingsgesprekken, het maken van een opleidingsplan of hulp bij werving & selectie van nieuwe medewerkers.

Drukke week?

Ik heb deze week twee gesprekken bij organisaties die interesse hebben in mijn nieuwe aanbod. Daarnaast ben ik bezig met het bouwen van mijn website en het organiseren van een reunie voor Personeelwetenschappers. Verder ben ik actief op social media, dus het is weer een gevarieerde week gelukkig.

Zijn er nog juridische hobbels?

In mijn werk ben ik regelmatig betrokken bij rechtszaken die te maken hebben met bijvoorbeeld reorganisatie en / of ontslag. Helaas weten nog steeds te weinig managers hoe ze een juridisch dossier moeten opbouwen, als hun medewerker niet naar behoren functioneert. Dat is een gemiste kans voor zowel medewerker als manager als organisatie.

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Ik hoop vrijdag mijn eerste twee opdrachten "nieuwe stijl" binnen te hebben!

 PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.