NL EN

De week van... Kristel Kuit

Kristel is oprichter van Headroom Assistance. Ondernemers hebben bij Headroom een eigen Assistent tot hun beschikking wanneer dat nodig is, dus geen parttime of fulltime contracten meer. Een Headroom Assistent lost taken op afstand op, waarbij je kunt denken aan administratieve en secretariële taken, maar ook het vinden van de juiste stagiaire of het organiseren van een event. Een Headroom Assistent neemt alle randzaken over, waardoor de ondernemer al zijn tijd kan besteden aan de echt belangrijke dingen. Dit levert niet alleen tijd en productiviteit op, maar scheelt de ondernemer ook nog eens veel geld.  

 

Hoe gaat het?

Het gaat erg goed. Headroom bestaat nu 1 jaar en we zijn flink aan het groeien. We hebben het geluk te mogen werken voor leuke en inspirerende klanten als TEDxAmsterdam, Maersk en Snappet, een vernieuwend bedrijf dat tablets met lesmateriaal levert aan basisscholen. Hoewel we merken dat het soms een beetje lastig uit te leggen is wat Headroom precies te bieden heeft, merken we ook dat mensen die een tijdje met een Headroom Assistent hebben gewerkt echt meer ruimte in hoofd en agenda ervaren. 

 

Drukke week?

Druk, maar leuk! Headroom is net verhuisd naar een nieuw kantoor in het Venture Lab, een incubatorprogramma voor startups opgezet door de Universiteit van Amsterdam in samenwerking met Stanford University.

Ook vindt deze week onze maandelijkse brainstormsessie met fellow ondernemers plaats, met dit keer het thema ‘The pursuit of succes’. We zullen in informele setting onze gedachten laten gaan over wat het inhoudt om succes te hebben en wat er voor nodig is om dat te bereiken.

Verder zijn we druk bezig voor onze klanten met o.a. project planning, customer care en office management. Daarbovenop viert Headroom deze week haar 1-jarig bestaan en daar hoort natuurlijk een feestje bij!

 

Zijn er nog juridische hobbels?

Voor nu gelukkig niet. En we weten dat als we een keer ergens tegenaan lopen, we bij SOLV aan het juiste adres zijn voor advies.  

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Wat we elke vrijdag hopen te bereiken en wat tot nu toe ook glansrijk is gelukt, happy customers! Een mooie week waarin we onze klanten assisteren bij hun dagelijkse werkzaamheden en waarin we interessante ontmoetingen hebben met mede-startups en ondernemers.PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

Marco van den Akker vrijdag 8 maart 2013 21:21

Headroom Assistance is naast een enorm leuk idee, een organisatie die ondernemers in staat stelt om te doen waar ze goed in zijn. Ondernemen.
Kristel ontmoet bij Vectrix en was meteen om over de vele mogelijkheden die Headroom Assistance voor ondernemers mogelijk kan maken.

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.