NL EN

De week van Joylent

Afgelopen zomer investeerde Sam Rohn in het bedrijf van Joey van Koningsbruggen, Joylent dat een poeder maakt en verkoopt waar alle nutriënten inzitten die een mens gemiddeld op 1 dag nodig heeft. Vanaf dag 1 betekende dit één groot avontuur gevuld met camera's, interviews en een constant gevecht tussen productiesnelheid en de alsmaar groeiende vraag. Nu Joylent 10 maanden oud is, worden er 3 maaltijden per minuut verkocht en hebben ze klanten uit 47 landen in 5 continenten.

 

Hoe gaat het?

Druk maar goed. Afgelopen week naar Barcelona op donderdag gevlogen en naar Brussel op vrijdag gereden voor het bezoeken van twee nieuwe klanten. We zijn namelijk naast de webshop uitbreiding in Noord Amerika ook druk met detailhandel in verschillende landen.

 

Drukke week?

Vooral heel leuk. Overdag wel druk met het overleggen met leveranciers en zakelijke klanten per mail en telefoon en ‘s avonds natuurlijk met VS aan de lijn om aan onze uitbreidingen te werken. Gelukkig hebben we inmiddels een geweldig team om ons heen verzameld waardoor de drukte goed te behappen is.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

Zeker. Als de douane in de verschillende niet EU landen niet al voor problemen zorgt dan zijn het wel de regelgevingen van de verschillende controle instanties zoals de FDA en de NVWA. Hierom moeten we ons in een aantal landen gaan vestigen om de export en import beter te kunnen begeleiden. Ook zijn we bezig met ons merkrecht, incasso contracten voor alle SEPA-landen, afnamecontracten voor de grotere detailhandelspartners en ga zo maar door.

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Vrijdag hebben we met productie voor het eerst sinds onze start 10 maanden geleden de vraag ingehaald en kunnen we ook voor het eerst kleine online reclamecampagnes gaan starten. Het lijkt me ontzettend leuk om hier mee te gaan experimenteren, helemaal vanwege onze opvallende uitstraling.PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.