NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • De week van... Jan Willem Onderwater

De week van... Jan Willem Onderwater

Jan Willem Onderwater is mede-oprichter van Passeggio, een ondermode merk voor mannen. Met noshirt zorgt Passeggio er voor dat je je overhemden kunt dragen zoals jij dat wilt. Met of zonder stropdas, met 1 of 2 knoopjes open… maar vooral: zonder wit boordje.

 

Hoe gaat het?

Het gaat erg goed met Passeggio. Na de succesvolle introductie van ons eerste shirt ruim 2 jaar geleden, hebben we geen moment stil gezeten. Dankzij de input van onze dragers zijn we vorig jaar ondermeer met de unieke (kaki-achtige) kleur ‘invisible’ gekomen. Hierdoor kan je een ondershirt onder een licht overhemd dragen zonder dat de contouren er van zichtbaar zijn. Jongstleden november hebben we onze eerste shorts geïntroduceerd; stijlvol matchend bij onze shirts en met een optimaal draagcomfort. De reacties van onze klanten op beide introducties zijn overweldigend.

 

Drukke week?

Ach, wanneer niet? We zitten midden in de uitrol van onze essentials naar de offline wereld (de betere herenmode speciaalzaken), hebben een aantal opvallende marketing campagnes lopen en zijn druk met het realiseren van de innovaties voor volgend jaar. Gelukkig doen we het samen. Met m’n compagnon Martijn Licht, het Passeggio team en onze partners werken we elke dag aan onze grootste kick: tevreden klanten. Hoe druk het ook is, wat er ook mis gaat, als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

 

Zijn er nog juridische hobbels?

Natuurlijk heeft ook onze webshop ‘kleine lettertjes’ maar inhoudelijk zijn deze gericht op goede klanten in plaats van op klanten die mogelijk kwaad zouden willen. Dit maakt de juridische hobbels ook kleiner. SOLV heeft ons geholpen bij het aanscherpen van onze algemene voorwaarden. Voor de afspraken in het b2b traject verwachten we een iets complexere situatie, maar ook hier zal - zonder naïef te zijn - het goede van de klant voorop staan.

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Natuurlijk willen we ook deze week weer zo veel mogelijk mannen voorzien van de beste essentials als basis voor hun succes van elke dag. Daarnaast willen we ook deze week weer minstens 3 kwalitatief hoogwaardige herenmode speciaalzaken aan ons netwerk toevoegen. Mocht iemand hier nog een goede suggestie voor hebben en/of een introductie kunnen regelen dan horen we dat uiteraard graag op team@passeggio.com!PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.