NL EN

De Week Van... Geert Doek

Geert Doek (25) is oprichter en eigenaar van online TV station TowelTV.com. Na zijn master Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam besloot hij om gelijk te gaan ondernemen en zijn passie voor online video te volgen. Een half jaar verder staat er een volwaardig online TV station met meer dan 60.000 kijkers per maand en een scala aan shows. TowelTV.com richt zich op een jonge doelgroep en houdt er van om af en toe lekker te shockeren.

 

Hoe gaat het? 

We mogen niet klagen... iedere maand groeit ons aantal kijkers! Sinds februari bieden we nu ook zelfs interactieve shows aan. Dit houdt in dat kijkers zelf allerlei elementen in de video's kunnen activeren. Zo kun je kledingstukken aanklikken, maar ook zelf het verloop van een programma bepalen. Tevens zijn we de afgelopen tijd veelvuldig in de media geweest, waaronder SBS Shownieuws, Pauw en Witteman en De Telegraaf. 

 

Drukke week? 

We zijn maar met een heel beperkt team, dus we doen echt alles zelf. We racen van het ene naar het andere programma en zijn continue bezig met het uitproberen van nieuwe ideeën. Zelf ben ik nu op het punt dat ik me iets minder operationeel met de productie bezig houd en steeds meer op pad ga om sponsors en adverteerders te interesseren. Echter, aankomende week nemen we weer een aantal programma's voor het eerst op. Uiteraard ben ik bij iedere eerste opname er altijd zelf bij; het wordt dus lekker druk en veel combineren deze week. Voor je het weet is de week al weer om. 

 

Zijn er nog juridische hobbels?

Solv heeft ons op een aantal dingen gewezen zoals bijvoorbeeld de aankomende beleidsregels van het Commissariaat voor de Media met betrekking tot reclame, sponsoring en product placement. Echter, laatst hebben twee presentatoren in het programma Border Liners aangetoond hoe gemakkelijk het is om binnen te komen op het terrein van de kernreactor in Petten. Een tijd na de uitzending werd één van de presentatoren ineens opgeroepen door de politie voor verhoor. Dankzij het netwerk van Solv zijn we in contact gekomen met de juiste strafrecht advocaat. Gelukkig is het allemaal met een sisser afgelopen. We laten ons niet zo snel afschrikken door de juridische gevolgen, zolang het maar mooie TV oplevert en we anderen niet te veel in gevaar brengen.      

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Uiteraard natuurlijk weer een week met mooie kijkcijfers! Daarnaast hoop ik dat onze pilots allemaal goed lukken en dat ik weer een paar mooie 'leads' naar adverteerders heb. PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

JOOP EN INEKE dinsdag 17 april 2012 12:13

hoi geert ik vind het helemaal top,groetjes joop

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.