NL EN

De week van...Claudia Zuidema

Claudia Zuidema is mede-oprichter van uitgeverij deLex.  Ruim vijf jaar geleden gaf zij haar baan bij een grote uitgeverij op om samen met Martin van Hemert haar ideaal te gaan verwezenlijken: online uitgeven voor juridische professionals. Inmiddels heeft deLex succesvolle sites als www.reclameboek.nl, www.itenrecht.nl en www.ie-forum.nl in de markt gezet. DeLex geeft daarnaast juridische boeken en tijdschriften uit en organiseert opleidingen en evenementen voor juristen, zoals het IE-diner.

 

Hoe gaat het? Drukke tijden?

Ja, het zijn hele drukke tijden. We zijn afgelopen week verhuisd naar een nieuwe locatie en zitten nu dus tussen de verhuisdozen. Daarnaast zijn we druk bezig met 3 nieuwe boeken die binnenkort uitkomen, zijn we in gesprek met een paar juridische verenigingen over het opzetten van digital communities, en organiseren we een aantal evenementen, zoals een actualiteitenbijeenkomst over auteurs-, merken- en modellenrecht op 30 juni, en de reclamerecht jurisprudentielunch in september. Ook vraagt de overgang van Boek9 naar www.ie-forum.nl een hoop tijd. Gelukkig hebben de meeste gebruikers www.ie-forum.nl inmiddels gevonden.

 

Drukke week?

Ook dat. In ieder geval moet er deze week een kast in elkaar gezet worden, zodat de dozen uitgepakt kunnen worden. Verder moeten Martin en ik deze week een plan voor een klant afronden. Vandaag heb ik een bijeenkomst met drie professoren over een mooi project voor volgend jaar, en woensdag ben ik bij de Universiteit van Maastricht, ook om over nieuwe projecten te praten. Daarnaast spreek ik deze week een aantal leden van de Raad van Advies van www.IE-forum.nl, en bezoek ik een aantal klanten. Dat is altijd heel inspirerend. Van klanten en auteurs krijg je toch de beste ideeën, waardoor je samen iets moois kunt creëren.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

Ja, maar SOLV helpt ons daarbij zodat wij ons kunnen richten op nieuwe ontwikkelingen en op de toekomst.

 

Wat hoop je vrijdag te hebben bereikt?

Ik hoop deze week een hele mooie deal af te ronden voor de sponsors van onze sites.  Het boek Filmrecht moet op tijd naar de drukker. En ik hoop dat al die verhuisdozen uitgepakt zijn…

 PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.