NL EN

De week van CityShare

Vragen als “Anyone tips for New York?” zie je regelmatig voorbij komen op Facebook of via de email. Je bent echter afhankelijk van wie reageert, reacties als “Go by plane” daar gelaten. Met CityShare kun je direct zien wie van je vrienden tips hebben en je eigen tips opslaan. Met de launch van CityShare in zicht zijn wij benieuwd naar de week van Maarten Graven, co-founder & CEO van CityShare.

Hoe gaat het?


Goed! Wij hebben na een uitvoerige voorbereiding de launch voor de iPhone app in zicht. Met inmiddels meer dan 60 lokale bloggers wereldwijd en onze vrienden van omroep BNN zijn wij klaar om te gaan knallen. Ik ben erg blij dat wij alle mensen die nu al enthousiast zijn over CityShare het product kunnen gaan bieden.

 

Drukke week?

 

Momenteel heb ik mijn focus op het verder activeren van de crowdfunding campagne waar iedereen vanaf 20 euro aandeelhouder kan worden. (http://www.symbid.nl/ideas/4506-cityshare). Verder hebben bijzonder veel mensen in onze omgeving aangegeven in het product en het team te geloven, die ben ik deze week aan het benaderen.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

 

Op het moment niet. Dat komt mede door de goede voorbereiding die ik heb getroffen met Menno Weij en Anke Verhoeven. Echter verwacht ik dat wij snel weer met hen om de tafel zitten omdat je uiterst voorzichtig moet zijn met persoonsgegevens en locatiegebaseerde data.

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

 

Een significante toename in het aantal crowdfunders van onze campagne. Het is ontzettend gaaf te zien als er naast de bekenden in je omgeving steeds ook onbekenden een investering doen!

 

Wil je meer weten of het concept van CityShare? In deze video wordt het je in 1m30s uitgelegd: https://vimeo.com/85153434PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

Patrick van der Graaff dinsdag 11 februari 2014 11:31

Leuk interview SOLV, naar mijn idee een goed concept dat een herkenbaar probleem oplost. Net even gekeken naar die crowdfunding campagne en naar mijn idee is dit een veelbelovende startup die ik in de gaten ga houden

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.