NL EN

De week van... Bram Strijbos

INTRODUCTIE

Bram Strijbos werkt al vrijwel sinds het begin bij Fashion United maar is daarnaast acteur en schrijft en zingt liedjes. Zo is hij bezig met zijn tweede album, dat Never Wanted to Begin zal heten.

HOE GAAT HET?

Uitstekend! Er is weinig leuker in het leven dan liedjes maken en als die dan bijna af zijn en het moment dat ze het levenslicht gaan zien dichterbij komt, geeft dat wel een kick. Mijn eerste cd (Greatest Hits uit 2010) is alleen online en op cd verschenen, maar ik wil deze ook graag op vinyl uitbrengen. Via Sellaband probeer ik met crowdfunding geld bijeen te sprokkelen om dat allemaal voor elkaar te krijgen. Inmiddels zit ik iets over de 20%.

DRUKKE WEEK?

Ja. Naast mijn fulltime baan en bestuurswerk voor de toneelgroep waar ik in zit, gebruik ik de vrije tijd die ik heb in mijn studio bij het afmixen van de nummers. Daarnaast ben ik natuurlijk druk bezig met de crowdfunding campagne. Vorige week heb ik de laatste achtergrondvocalen opgenomen, dus nu is het eindeloos proberen op welke speakers wat mooi klinkt. Ik probeer natuurlijk voor elkaar te krijgen dat op alle soorten speakers (van oortelefoon via klokradio tot hifi-set) het een mooi gebalanceerd geheel wordt.

ZIJN ER NOG JURIDISCHE HOBBELS?

Nee. Dat wil zeggen: niet dat ik weet. Vorig jaar was er sprake van juridisch getouwtrek van onder andere mijn online muziekuitgever met Buma Stemra, omdat het naar verluidt niet de moeite waard was om 'kleine artiesten' als ik royalties uit te keren. Ik weet eigenlijk niet wat de huidige status daarvan is, dat moet ik eens navragen. Niet dat ik verwacht dat ik nu enorme hoeveelheden royalties misloop, maar het is toch een curieuze stellingname.

WAT HOOP JE VRIJDAG BEREIKT TE HEBBEN?

Door deze week extra campagne te voeren, hoop ik aan het eind van de week op 50% te zitten. Wil je me hierbij helpen? Ga dan vooral naar Sellaband. Daar zie je ook wat je ervoor terug krijgt.

Luister hier naar Bram.

PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.