NL EN

De Week van.. Benjamin Bengel

Sanne Lassche is de eigenaar van www.BenjaminBengel.com, een webwinkel met duurzaam, fantasieprikkelend speelgoed en mooie lifestyle artikelen. Behalve dat je er kinderproducten kunt kopen, staan er ook prachtig geïllustreerde voorleesverhalen op de site.

Hoe gaat het?

Het gaat heel goed! De winkel is nu echt opgestart en er gaan dagelijks bestellingen de deur uit. We hebben een leuke en drukbezochte launchparty achter de rug en zijn nu bezig met de ontwikkeling van een aan de winkel verbonden app, waar we erg enthousiast over zijn.

Drukke week?

Elke week is een drukke week! We zijn nog steeds elke dag bezig met het online zetten van nieuwe producten, wat erg arbeidsintensief is. Verder zijn we al druk bezig met de marketing voor de feestdagen en het zoeken naar producten die hierbij passen, bijvoorbeeld Zwarte Pietenpakken en mooie adventkalenders.

Zijn er nog juridische hobbels?

Op dit moment zijn we bezig met het opstellen van de contracten voor onze tekstschrijver en de illustrator. Er moeten nog een paar artikelen worden aangepast, zodat iedereen zich er in kan vinden.

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Dan hoop ik dat we de contracten rond hebben, de marketing voor de feestdagen helemaal hebben ingepland en dat ik tussendoor nog ben toegekomen aan een lekker rondje hardlopen door het bos. PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.