NL EN

De week van... Architect BNA.NL

Hans Oudendorp is architect /eigenaar van architectenbureau ARCHITECT BNA.NL, een klein bureau bestaande uit 4-5 personen, waarvan naast hem zelf nog 2 architecten en 2 bouwkundigen. Hans is gespecialiseerd in particulier opdrachtgeverschap, het bouwen van woningen op vrije kavels of het verbouwen van bestaande woningen. Daarbij is maximaal zon- en daglicht de specialiteit. Vanuit het interieur en de gebruiker denken, is het devies. Zo heeft Architect BNA.NL al vele woningen ontworpen, gebouwd en verbouwd.

 

HOE GAAT HET?

Het is economisch zwaar weer in onze branche, maar ik ben van nature positief ingesteld. En hoe meer tegenwind hoe creatiever we worden. Ik vind crisis ook helemaal niet slecht, even terug met beide benen op de grond. We moeten wel meer doen om klanten aan ons te binden, staan op beurzen voor consumentengericht bouwen. En we initiëren ook veel zelf. Onze persoonlijke service benadering werkt goed.

 

DRUKKE WEEK?

Deze week was heel spannend. We hebben een jaar gewerkt aan de voorbereiding van ons nieuwe project Nova Zembla Lofts en deze week is de kick off van de verkoop. We hebben Nova Zembla Lofts zelf geïnitieerd op een verworven bouwkavel van de gemeente Amsterdam. Hoge plafonds van 3.40 m en een vrije indeling, 21 lofts in een toren en een poortgebouw ontwerpen en ontwikkelen tegen kostprijs is niet eenvoudig, maar het is gelukt. Het resultaat is te zien op www.novazemblalofts.nl. We zijn er heel blij mee. Inmiddels hebben we al veel belangstelling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZIJN ER NOG JURIDISCHE HOBBELS?

Als architect selecteren wij zelf de aannemer: is hij solvabel genoeg en hoe check je dit? Welke clausules laat ik in de contracten opnemen? Welke garanties moet ik afdwingen om ook de toekomstige kopers te vrijwaren en hoe vang ik dit eventueel op? Lastige kwesties in deze tijd waar wij als architecten ook een antwoord op moeten hebben.

 

WAT HOOP JE VRIJDAG TE BEREIKEN?

Onze presentatie/verkoopavond op vrijdag is onze bekroning. Werken met passie en een drive in ons vak, goede oplossingen bedenken, en persoonlijke aandacht. Daar worden mensen gelukkig van, dat merken we iedere keer weer, en daar doen we het ook voor! www.architectbna.nlPAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.