NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • De verhuizing van SOLV door… Edwin Knoth

De verhuizing van SOLV door… Edwin Knoth

 

Edwin Knoth is operationeel manager van SOLV. Edwin houdt zich bezig met de dagelijkse operationele zaken van kantoor. In de praktijk maakt Edwin het mogelijk dat de advocaten van SOLV hun werk kunnen doen.  De laatste tijd is Edwin vooral druk geweest met het regelen van de verhuizing van SOLV naar de Anne Frankstraat 121.

 

 

HOE GAAT HET?

Goed. We zitten nu twee dagen voor de verhuizing. Alles ligt op schema. Het oude kantoor is nu even verboden terrein voor cliënten. Het is nu niet representatief omdat de lampen al verwijderd zijn en er overal dozen staan. Het nieuwe kantoor is zo goed als klaar. Het is waanzinnig mooi geworden.

 

Zonder Freek en David van Buro Ruim en zonder aannemersbedrijf Van der Hulst was dit niet gelukt. Zij hebben een topprestatie geleverd binnen een zeer strakke planning.

 

WAT IS ER ANDERS?

Het nieuwe gebouw is geheel ingericht op het nieuwe werken. Cliënten die vanaf volgende week langskomen, zullen zien dat het kantoor open is opgezet. Ze kunnen alle advocaten aan het werk zien terwijl ze door de ‘SOLV Experience’ lopen.  

 

ZIJN ER NOG HOBBELS?

Terwijl we dit typen moet de vloerbedekking nog gelegd worden, de bureaus moeten geleverd worden en het internet moet nog aangesloten. We hebben er alle vertrouwen in dat vrijdagmiddag alles draait, zodat we dinsdag na het paasweekend weer volop aan de slag kunnen op onze nieuwe plek.

 

WAT HOPEN JULLIE VRIJDAG BEREIKT TE HEBBEN?

We hopen dat om 5 uur alles op zijn plek staat en draait zodat we aan de borrel kunnen beginnen.

 

Natuurlijk komt er ook een feestelijke opening als we eenmaal gesetteld zijn. Uitnodigingen volgen t.z.t. Hier alvast een kleine sneak preview:

 PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIES (4)

Dennis van de Schraaf - TransPerfect Legal Solutions woensdag 27 maart 2013 16:21

Vanuit TransPerfect Legal Solutions wens ik SOLV Advocaten veel succes toe met de verhuizing!

Hartelijke groet,

Dennis van de Schraaf
TransPerfect Legal Solutions

Annemarie de Vries woensdag 27 maart 2013 17:48

Deze 'sneak preview' smaakt naar meer... Het ziet er prachtig uit, heel licht en ruim. Mooie werkomgeving. Veel succes met de verhuizing en dan verdiend aan de 'vrijmibo met bruin fruit'...

Jochem Vlemmix donderdag 28 maart 2013 14:16

Veel succes met de laatste loodjes. Het klinkt veelbelovend!

Madeleine Boerma donderdag 28 maart 2013 17:50

Heel veel succes. Ziet er goed uit! Geniet van deze nieuwe plek. Benieuwd hoe het gaat bevallen zo zonder trappen ;)) ciao Madeleine

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.