NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Carglass onderneemt actie tegen twitteraar

Carglass onderneemt actie tegen twitteraar

Het lijkt wel of Carglass de blogpost van mijn collega Wouter Dammers heeft gelezen (en wie weet is dat ook zo). Hij schreef al eerder over het "Carglass incident’’ en noemde de juridische gronden waar Carglass zich op kon beroepen. Hier lijkt Carglass nu gehoor aan te geven.

Een opfrisser: Op Twitter is Carglass al enige tijd de pineut, omdat veel mensen zich ergeren aan de commercials van het bedrijf. (Nog een opfrisser: “Carglass repareert, Carglass vervangt”). @NL_Carglass gaf zich vervolgens uit als woordvoerder van Carglass Nederland en dreigde zogenaamd met juridische stappen:

“Mensen die berichten posten met de hashtag #carglasszuigt ik wil jullie erop wijzen dat onze juristen zich beraden op stappen tegen jullie” luidde de tweet die @NL_Carglass op Twitter postte.

De (echte) directeur van Carglass Nederland, Douwe Bekius kon dit niet waarderen en nu gaat er op zeer korte termijn een brief uit naar de persoon die bovenstaande tweet heeft geplaatst.

Directeur Douwe Bekius: “In de brief zal de man gevraagd worden zich niet langer voor te doen als Carglass-medewerker. Wordt daar geen gehoor aan gegeven, dan overweegt Carglass naar de rechter te stappen.”

Lees hier het hele bericht.

BRON: Adformatie.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (2)

madjo maandag 23 augustus 2010 14:28

Ik heb slechts 2 woorden over voor deze actie: Streisand effect

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.