NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Bits of Freedom zoekt wereldverbeteraars voor Freedom Sessions

Bits of Freedom zoekt wereldverbeteraars voor Freedom Sessions

Digitale burgerrechtenorganisatie Bits of Freedom is op zoek naar mensen met vooruitstrevende ideeën voor de Bits of Freedom Sessions

Als voorvechter van een vrij en open internet weet Bits of Freedom als geen ander hoe je succesvol online actie voert. Om die kennis en haar netwerk verder te ontwikkelen, organiseert zij nu de Bits of Freedom Sessions. Tijdens deze Sessions - zeven in totaal - geeft Bits of Freedom deelnemers de tools in handen om hun wereldverbeterende ideeën aan te pakken.

Hoe voer je online campagne? Hoe overtuig je anderen? Hoe creëer je politiek draagvlak voor je ideeën? Samen met toonaangevende experts gaat Bits of Freedom op zoek naar het antwoord op al deze vragen en komt zij met vernieuwende acties.

Ben jij nieuwsgierig, creatief, initiatiefrijk en betrokken? Voel je je thuis op het internet? En belangrijker nog: heb jij een wens om de wereld te verbeteren? Geef je dan op voor de Bits of Freedom Sessions.

Maar ook als jij zelf niet geschikt bent voor de Sessions, maar wel geschikte kandidaten kent, kun je helpen door de flyer door te sturen.

BRON: Bits of Freedom


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.