NL EN

Beleef sxsw thuis

Vandaag gaat het jaarlijkse SXSW van start. Met dank aan Twitter en dergelijke diensten kan een ieder SXSW thuis volgen. Maar wat is SXSW en wat maakt het zo bijzonder?

 

Sinds de jaren tachtig wordt elk jaar in de Amerikaans stad Austin een muziekfestival georganiseerd. Later kwamen hier nog een film- en een interactive festival bij. De doelgroep van de festivals zijn niet zozeer de consument, maar het is eerder een ‘industry event’. Het interactive gedeelte van het festival staat er om bekent dat nieuwe, innovatieve diensten en producten worden gepresenteerd. Zo lanceerde Twitter haar dienst op het festival in 2007. Uit de hele wereld komen belanghebbenden en journalisten samen om de nieuwste trends te spotten en te bespreken. SXSW wordt ook wel als broedplaats voor muziekaal, visueel en interactief talent gezien.

 

Zoek in Twitter op #sxsw om het festival te volgen. Dutchcowboys.nl heeft hier een lijst van aanwezige en interessante Nederlandse journalisten/bloggers opgesteld. De organisatie heeft ook een Facebook-account en Youtube-kanaal.PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.