NL EN

Bel-me-niet-register

Ook zo’n hekel aan ongewenste telefoontjes? U bent niet de enige, inmiddels hebben zich al 3,6 miljoen mensen zich ingeschreven. Sinds 1 oktober 2009 kunnen consumenten zich laten registreren om geen ongewenste telefoontjes, post of smsjes te ontvangen. Meteen de eerste dag lag de website al plat, zo’n enorme belangstelling was er voor deze registratie door de consumenten. Zie daarvoor ook de weblog van Wanda van Kerkvoorden van 1 oktober 2009 en het bericht van Hein Scholtens van 2 oktober 2009.

 

Bedrijven mogen de geregistreerde consumenten niet meer telefonisch benaderen. Maar let wel op, want als u klant bent of bent geweest van een bedrijf, kan dat bedrijf over uw gegevens beschikken. Wanneer de consument deze gegevens heeft gegeven aan het bedrijf mag de consument altijd gebeld worden door het desbetreffende bedrijf, ondanks een registratie in het bel-me-niet-register. Wanneer de consument aangeeft niet meer gebeld willen worden, moet er mee gestopt worden. De telefonische verkopers moeten hier ook naar vragen. Dus wilt u niet meer gebeld worden door ongewenste telefonische verkopers, laat u dan ook registreren en zorg er voor dat het bedrijf u niet meer belt.

 

Lees hier het gehele bericht

 

BRON: adformatie.nl


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIES (3)

Anoniem dinsdag 29 december 2009 22:39

Wanneer deze gegevens zijn gegeven aan het bedrijf mag de consument ? ...

Ik mis hier nog een woord... Zou u dat willen aanvullen?

p de warle maandag 15 maart 2010 17:20

een lolbroek heeft mijn telefoonnr. gebruikt voor een internet enquete, daardoor is mijn registratie v.t. bel me niet reg. ongeldig geworden, ik moet me opnieuw aanmelden, wordt weer suf gebeld met reklames, als ik niet oppak bellen ze gewoon die dag elk uur anoniem ,ik ben daar dus weer 6weken niet blij mee

matt dinsdag 27 april 2010 15:09

Ik wil niet meer gebeld te worden door opstcode lotterij etc......

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.