NL EN
  • Home»
  • Weblog »
  • Adviezen Commissariaat voor de Media bekend

Adviezen Commissariaat voor de Media bekend

 

Omroep MAX krijgt een positief advies, LLink (niet geheel onverwacht) een negatief advies. De TROS moet het Commissariaat er nog van zien te overtuigen dat ze de Mediawet zal naleven.

 

Het Commissariaat heeft deze week haar adviezen aan de minister bekend gemaakt over de erkenningsaanvragen van de publieke omroepen voor de periode september 2010 tot en met december 2015. De overige bestaande publieke omroepen AVRO, BNN, EO, KRO, NCRV, VARA en VPRO krijgen allen een positief advies.

 

Ook PowNed mag van het Commissariaat een voorlopige erkenning krijgen. “De banden met GeenStijl en met de TMG zijn verbroken, de omroep vertegenwoordigt een stroming van leden van de netwerkgeneratie die nog niet in het bestel aanwezig is, en de voorgenomen programmering is vernieuwend.”

 

Minister Plasterk van OCW zal voor 1 januari 2010 een definitief besluit nemen over de erkenningverlening.

 

Lees hier het volledige bericht. 

 

BRON: Commissariaat voor de Media


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIES (2)

littlemisssunshine zaterdag 3 oktober 2009 22:07

LLiNK geen toegevoegde waarde? Is er 1 Nederlander die niet weet waar LLiNK voor staat? Belachelijk dat een regering die zijn mond vol heeft over duurzaamheid, de enige duurzame omroep van Nederland laat verdwijnen. Tekenen die petitie! www.llinkmoetblijven.nl

Gerard Mulder vrijdag 9 oktober 2009 07:10

Ik ben het oneens met de adviezen over LLiNK. Ik vind dat LLiNK zich onderscheidt van andere omroepen in het publieke bestel. LLiNK heeft zeker toegevoegde waarde in Nederland, omdat dit de enige omroep is die structureel op radio, televisie en internet aandacht besteedt aan een eerlijke, duurzame en zorgzame wereld. Bovendien biedt de omroep oplossingsgerichte tips om daar zelf ook een bijdrage aan te leveren. Kortom: LLiNK moet blijven.”

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.