NL EN

2010: het jaar van 'pingen'?

Was 2009 het jaar van 'ontvrienden' , althans volgens de Dikke Van Dale, de voorspelling van ComputerIdee is dat 2010 het jaar van 'pingen' gaat worden.

Deze nieuwe vorm van hi-speed messaging, een soort kruising tussen sms en msn, zorgt ervoor dat berichten in de vorm van tekst, beeld of spraak onbeperkt en in razend tempo van en naar BlackBerry's worden gezonden. Veel prominente Amerikanen  zijn al een tijdje ‘hooked', volgens ComputerIdee gaat pingen ook aan deze kant van de oceaan een trend worden.
 

Vooral voor jongeren is pingen een snel alternatief naast andere communicatiemiddelen. Volgens trendwatchers is de sociaal-culturele trend  van invloed op de verwachte toename van pingers. Jongeren zijn heel interactief: ze willen ‘altijd online' zijn en hun ervaringen direct met hun vrienden delen. Dat gevoel van willen delen zit in dat onmiddellijke contact met pingen. De kracht van pingen is dat het cool, aantrekkelijk en inspirerend is en met toekomstpotentieel binnen de eigen generatie.

Kortom: 'pingen' is het woord!  

Lees hier het hele bericht.

BRON: ComputerIdee


PAGINA DOORSTUREN

DEZE PAGINA IS SUCCESVOL DOORGESTUURD!

REACTIE (1)

marc maandag 11 januari 2010 21:30

Gaat zeker het jaar van pingen worden, heb al 6 jaar me blackberry ben blij dat steeds meer mensen er 1 hebben.
lekker gratis overal vanaf vakantie foto en messenger pingen naar iedereen. net een nieuwe pingphone gekocht op pingphone nl goede service snelle levering echt cool een site met alleen pingphone`s en veel info als je de mensen belt en vragen heb een echter aanrader trouwens.

EEN REACTIE PLAATSEN

UW E-MAIL ADRES WORDT NIET GETOOND AAN ANDERE BEZOEKERS.

  1. NAAM
  2. E-MAILADRES
  3. BERICHT
  4. WANNEER U DEZE REGEL KUNT LEZEN, VUL HET VOLGENDE VELD DAN NIET IN!
  5.