NL EN

Pagina doorsturen

X

Deze pagina is succesvol doorgestuurd!

 

 

 

 

 

Voldoen uw beveiligingsmaatregelen nog wel? Data is altijd in beweging en dus zal de beveiliging ervan ook moeten meebewegen. Bovendien leren hackers dagelijks bij. Het is daarom van groot belang dat de huidige beveiligingsmaatregelen opnieuw bekeken worden. SOLV en Fox-IT praten u graag bij over de recente ontwikkelingen tijdens het seminar Security.

 

Op het gebied van wetgeving zijn er veranderingen in zicht. Binnen Nederland komt er een brede meldplicht datalekken aan. Ook in de toekomstige Europese privacyverordening wordt een meldplicht datalekken opgenomen. Maar stemt deze wel overeen met het Nederlandse wetsvoorstel?  Thomas van Essen zal zowel het wetsvoorstel “Meldplicht datalekken” als de meldplicht uit de Europese privacyverordening voor u tijdens het seminar bespreken. In het kader van voorkomen is beter dan genezen zal Anke Verhoeven ingaan op de beveiliging van data en responsible disclosure. Erik de Jong van Fox-IT zal aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zien waarom incidenten vaak voorkomen en wat zich afspeelt als een organisatie slachtoffer van een hack is geworden. 

 

PROGRAMMA

 

V.a. 14.30 uur

Ontvangst

15.00 - 15.15 uur

Welkom

15.15 - 15.45 uur

Presentatie: meldplicht datalekken door Thomas van Essen (SOLV)

15.45 - 16.00 uur

Korte pauze en gelegenheid voor vragen

16.00 - 16.30 uur

Presentatie: beveiliging en responsible disclosure door Anke Verhoeven (SOLV)

16.30 - 16.45 uur

Korte pauze en gelegenheid voor vragen

16.45 - 17.15 uur

Presentatie: beveiliging in de praktijk door Erik de Jong (Fox-IT)

17.15 - 19.00 uur

Borrel

 

Het seminar vindt plaats op 12 maart 2015 bij SOLV advocaten aan de  Anne Frankstraat 121 in Amsterdam. Wij nodigen u graag uit om dit seminar bij te wonen, aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meldt u snel aan per e-mail aan vlaming@solv.nl.