NL EN

Pagina doorsturen

X

Deze pagina is succesvol doorgestuurd!

Het kan zó anders in de advocatuur!

 

Sinds 2 april 2015 is Law4ce een nieuw initiatief gestart: Innovatietafels in de advocatuur : een reeks van rondetafelgesprekken in en met de advocatuur met koplopers, ‘omdenkers’ en trendvolgers uit de branche.  Law4ce is betrokken als partner in innovatie en ontwikkeling en begeleidt deze gesprekken. www.law4ce.com

 

Wat maakt dat een kantoor zich onderscheid? Wat moet er gebeuren? Hoe kunnen bestaande kantoren hier op inhaken? Wat bepaalt daadwerkelijke verandering in de advocatuur?

De relevante deelgebieden van de adviseurs van Law4ce dienen daarbij als uitgangspunt:

Winst- en Efficiëntieverbetering , Juridisch Relatiemanagement, Kantoor- en Verandermanagement, HRM & Recruitment, ICT en Legal projectmanagement.

 

De  innovatietafels worden georganiseerd in steeds wisselende kantoren die zich onderscheiden van de traditionele advocatuur.

 

Op 28 mei zijn wij te gast bij SOLV advocaten in Amsterdam. Om 14.00 uur start het programma met een Introductie van Solv door Menno Weij (Solv advocaten). Gevolgd door een inhoudelijke inleiding op de ontwikkelingen in de advocatuur door Hans Schuurman (Law4ce).  Daarna vindt een interactieve discussie plaats met de deelnemers aan de hand van ‘prikkelende stellingen’.

 

Wilt u meer weten over deze ontwikkelingen? Neem dan contact op met: info@law4ce.com.