NL EN
Tomas WeermeijerTomas Weermeijer

POSTS VAN TOMAS

25-01

MORGEN: YOUNG DIGITAL ROUNDTABLE: TECHNOLOGY VS. COMPLIANCE

14:50 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Morgen, 26 januari, organiseert SOLV i n samenwerking met Blinklane Consultancy de tweede editie van de “Young Digital Roundtable”: een evenement voor jonge professionals (tot ca. 35 jaar)... Lees verder.

25-01

SMARTPHONE IN HET VERKEER; NEDERLAND ZEGT ‘NIET LANGER MEER’!

14:43 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

D riekwart van de Nederlanders is voor een verbod op het actief bedienen van de telefoon op de fiets. Dit blijkt uit het op zondag gepubliceerde onderzoek ‘Draagvlak telefoongebruik... Lees verder.

30-12

JAAROVERZICHT INTERNETRECHT

11:25 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Ook het thema internetrecht kwam in 2016 uitgebreid aan de orde. GeenStijl/Sanoma, hackbevoegdheden, aansprakelijkheid voor WiFi-netwerken, nepnieuws en eBooks zijn slechts enkele hoogtepunten.... Lees verder.

26-10

DE VOETSPOREN VAN DE MEDIAWET

18:14 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Staatssecretaris Dekker kan weer rustig ademhalen, want de nieuwe Mediawet is gisteren officieel aangenomen. Met een stemming waarbij 53 leden voor, en 22 leden tegen stemde, is de Mediawet dan... Lees verder.

17-10

SOLV ZOEKT STUDENT-STAGIAIR!

12:27 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

SOLV heeft op korte termijn nog plaats voor student-stagiars. Wil jij bijvoorbeeld in de periode november-december bij ons stage komen lopen? Let us know! Ben je klaar om de papieren... Lees verder.

VIDEO'S VAN TOMAS