NL EN
Tomas WeermeijerTomas Weermeijer

POSTS VAN TOMAS

28-03

VERBOD GEOBLOCKING EN DE GEVOLGEN VOOR CROSS BORDER E-COMMERCE

14:02 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Kort geleden werd ik door Emerce geïnterviewd over de voorgestelde geoblocking-verordening van de EU. Daarover schreven mijn collega Nina en ik eerder dit stuk in het Tijdschrift voor... Lees verder.

27-02

FINTECH: DE HOOGSTE TIJD VOOR EEN GROTE DOORBRAAK

17:38 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

De term “FinTech” zal bij een groot deel van onze lezers wel een belletje doen rinkelen. Misschien komen daarbij ook al bepaalde associaties naar boven: Adyen, Bux, Tikkie en Bunq zijn bekende... Lees verder.

25-01

MORGEN: YOUNG DIGITAL ROUNDTABLE: TECHNOLOGY VS. COMPLIANCE

14:50 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Morgen, 26 januari, organiseert SOLV i n samenwerking met Blinklane Consultancy de tweede editie van de “Young Digital Roundtable”: een evenement voor jonge professionals (tot ca. 35 jaar)... Lees verder.

25-01

SMARTPHONE IN HET VERKEER; NEDERLAND ZEGT ‘NIET LANGER MEER’!

14:43 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

D riekwart van de Nederlanders is voor een verbod op het actief bedienen van de telefoon op de fiets. Dit blijkt uit het op zondag gepubliceerde onderzoek ‘Draagvlak telefoongebruik... Lees verder.

30-12

JAAROVERZICHT INTERNETRECHT

11:25 uur Tomas Weermeijer | 0 reacties

Ook het thema internetrecht kwam in 2016 uitgebreid aan de orde. GeenStijl/Sanoma, hackbevoegdheden, aansprakelijkheid voor WiFi-netwerken, nepnieuws en eBooks zijn slechts enkele hoogtepunten.... Lees verder.

VIDEO'S VAN TOMAS