NL EN
Thomas van EssenThomas van Essen

POSTS VAN THOMAS

04-09

BOETES BIJ DATALEKKEN?

08:49 uur Thomas van Essen | 1 reactie

Volgens het weblog Troyhunt zijn ongeveer 711 miljoen unieke e-mailadressen die stonden opgeslagen op een Nederlandse server gebruikt om spam mee te versturen. Naast de e-mailadressen waren ook... Lees verder.

12-07

AP GEEFT DUIDELIJKHEID OVER DE UITLEG VAN DE AVG

16:24 uur Thomas van Essen | 0 reacties

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG”) van kracht. Omdat de AVG net als de huidige Wet bescherming persoonsgegevens (“Wbp”) veel open normen bevat, is het... Lees verder.

11-01

LANCERING SOLV ACADEMY – INTENSIEVE EN SPECIALISTISCHE PRIVACY OPLEIDINGEN

17:30 uur Thomas van Essen | 0 reacties

Met trots informeren wij u dat wij zijn gestart met SOLV Academy. SOLV Academy biedt intensieve, specialistische opleidingen met betrekking tot privacy voor in-house counsels, advocaten en andere... Lees verder.

13-07

FACEBOOK VRIJUIT IN BELGIË

11:34 uur Thomas van Essen | 0 reacties

Op 9 november 2015 deed de rechtbank in Brussel in kort geding een interessante uitspraak . In deze uitspraak bepaalde de rechtbank namelijk dat Facebook moest stoppen met het registeren van het... Lees verder.

05-07

DRAFT CODE OF CONDUCT ON PRIVACY FOR MOBILE HEALTH APPLICATIONS

14:16 uur Thomas van Essen | 0 reacties

Er komen steeds meer applicaties op de markt die op één of andere manier gezondheidsgegevens van hun gebruikers verwerken. Dergelijke applicaties hebben de potentie om voordelen op te leveren... Lees verder.

VIDEO'S VAN THOMAS