NL EN
Thomas van EssenThomas van Essen

POSTS VAN THOMAS

12-07

AP GEEFT DUIDELIJKHEID OVER DE UITLEG VAN DE AVG

16:24 uur Thomas van Essen | 0 reacties

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG”) van kracht. Omdat de AVG net als de huidige Wet bescherming persoonsgegevens (“Wbp”) veel open normen bevat, is het... Lees verder.

11-01

LANCERING SOLV ACADEMY – INTENSIEVE EN SPECIALISTISCHE PRIVACY OPLEIDINGEN

17:30 uur Thomas van Essen | 0 reacties

Met trots informeren wij u dat wij zijn gestart met SOLV Academy. SOLV Academy biedt intensieve, specialistische opleidingen met betrekking tot privacy voor in-house counsels, advocaten en andere... Lees verder.

13-07

FACEBOOK VRIJUIT IN BELGIË

11:34 uur Thomas van Essen | 0 reacties

Op 9 november 2015 deed de rechtbank in Brussel in kort geding een interessante uitspraak . In deze uitspraak bepaalde de rechtbank namelijk dat Facebook moest stoppen met het registeren van het... Lees verder.

05-07

DRAFT CODE OF CONDUCT ON PRIVACY FOR MOBILE HEALTH APPLICATIONS

14:16 uur Thomas van Essen | 0 reacties

Er komen steeds meer applicaties op de markt die op één of andere manier gezondheidsgegevens van hun gebruikers verwerken. Dergelijke applicaties hebben de potentie om voordelen op te leveren... Lees verder.

27-06

HET TOEPASSINGSGEBIED VAN DE AVG

11:01 uur Thomas van Essen | 0 reacties

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) treedt op 25 mei 2018 in werking. Door de verordening zal er een hoop veranderen op het gebied van privacy en gegevensbescherming. Om de... Lees verder.

VIDEO'S VAN THOMAS