NL EN
Sil KingmaSil Kingma

POSTS VAN SIL

12-03

MINUUTJE MET SOLV SAMEN: SIL KINGMA

16:23 uur Sil Kingma | 0 reacties

Wat kun je doen om je intellectuele eigendomsrechten te handhaven? Dit jaar is de anti-piraterijverordening in werking getreden. Sil Kingma legt in onderstaand filmpje uit wat daarvan de gevolgen... Lees verder.

18-12

WAT JE NIET HEBT, KUN JE OOK NIET OVERDRAGEN

15:10 uur Sil Kingma | 0 reacties

Prequest – een ontwikkelaar van software – is in de problemen gekomen door de verkoop van het softwarepakket de Application Manager aan het bedrijf Cadac. Cadac heeft per 1 januari 2012 de... Lees verder.

20-11

OPLETTEN GEBLAZEN MET ONLINE BTW-KORTINGSACTIES

13:55 uur Sil Kingma | 0 reacties

Onlangs heeft de Reclame Code Commissie (RCC) zich – naar aanleiding van een klacht - gebogen over de “BTW Vrij Markt-actie” van Praxis. Met de belofte dat je “deze week bij Praxis geen... Lees verder.

27-09

OVERSPEELT ANVR ZIJN HAND?

16:47 uur Sil Kingma | 1 reactie

Op de website nos.nl valt vandaag te lezen dat Reisbrancheorganisatie ANVR de klantgegevens van de reizigers van Oad eist. Als Oad die gegevens voor vanmiddag 15.00 uur niet geeft, dan stapt de... Lees verder.

20-08

NIEUWE REGELS E-COMMERCE VANAF DECEMBER 2013

14:22 uur Sil Kingma | 0 reacties

Webshophouders opgelet!! Bent u er al klaar voor? Volgend jaar moet uw webshop aan nieuwe door Brussel opgelegde regels voldoen. Het is de bedoeling dat de Europese regels uiterlijk in december... Lees verder.