NL EN
Remco BakkerRemco Bakker

POSTS VAN REMCO

14-06

SCHIPHOL ORGANISEERT HACKATHON (RE)CODING AVIATION

17:38 uur Remco Bakker | 0 reacties

Op 16 tot en met 18 juni organiseert Schiphol in samenwerking met zes andere Europese luchthavens de hackathon (Re)coding Aviation in Berlijn. Tijdens dit evenement worden deelnemers uitgedaagd... Lees verder.

07-06

DE AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS MOET ONGEVEER 3 MAAL ZO GROOT WORDEN

17:10 uur Remco Bakker | 0 reacties

Zo adviseert adviesbureau Andersson Elffers Felix (AEF) in haar rapport dat is opgesteld om de kamer te informeren over de groei die noodzakelijk zal zijn in verband met het inwerking treden van... Lees verder.

07-06

BENT U AL KLAAR VOOR DE AANKOMENDE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)?

16:28 uur Remco Bakker | 0 reacties

“SOLV Academy - Wegens een annulering zijn er nog twee plekken beschikbaar voor de eerstvolgende opleiding tot privacy officer op 13, 19 en 21 juni 2017.” Zoals zojuist besproken door... Lees verder.

31-05

DUITSE RECHTER GEEFT OUDERS GEEN TOEGANG TOT FACEBOOK-ACCOUNT NA OVERLEDEN KIND

17:43 uur Remco Bakker | 0 reacties

De Duitse rechter heeft vandaag een vrij opmerkelijke uitspraak gedaan in een zaak tegen Facebook. Het betrof hier een zaak tussen Facebook en de ouders van een overleden tiener meisje. Het... Lees verder.

24-05

HET RECHT OM EEN DRONE UIT DE LUCHT TE SCHIETEN

17:22 uur Remco Bakker | 0 reacties

Enkele dagen geleden heeft de kantonrechter uitspraak gedaan over het recht om ‘een drone uit de lucht te schieten’. Uiteraard bestaat er geen dergelijk recht, maar betrof het hier twee... Lees verder.