NL EN
Remco BakkerRemco Bakker

POSTS VAN REMCO

22-02

DUITSE OVERHEID WIL INTELLIGENTE BEWAKINGSCAMERA'S OP STATIONS

18:14 uur Remco Bakker | 0 reacties

Berlijn gaat speciale bewakingscamera’s testen die door middel van intelligente videotechnologie automatisch gevaar kunnen herkennen. Dat meldt de Berliner Morgenpost . Het Berlijnse Sü... Lees verder.

15-02

NEDERLAND IS WEER EEN LICHTING PRIVACY OFFICERS RIJKER!

20:58 uur Remco Bakker | 0 reacties

SOLV Academy Vandaag was de laatste dag van de SOLV Academy opleiding tot privacy officer van de maand februari. Na drie dagen hard werken, hebben de deelnemers de aankomende Algemene Verordening... Lees verder.

08-02

POPULAIRE IOS APPS KWETSBAAR VOOR MITM HACKS.

20:22 uur Remco Bakker | 0 reacties

Privacy is een hot topic op het moment. Met de verwachte komst van de GDPR en het vorig jaar ingevoerde Privacy Shield tussen de VS en de EU staat privacy en de bescherming van persoonsgegevens... Lees verder.

11-01

HOE PRIVACY PROOF IS DE S IN HTTPS://?

17:09 uur Remco Bakker | 0 reacties

We zien het overal, een groen (of geel) hangslotje naast de URL van een door jou bezochte website. Sinds Google HTTPS laat meewegen in de rangschikking van Google-zoekresultaten, is iedereen... Lees verder.

05-01

EEN BLIK OP HET JAAR 2017 - KEI, PRIVACY, SECURITY EN KANSSPELEN.

17:06 uur Remco Bakker | 0 reacties

Met het jaar 2016 achter de rug richten wij ons graag op de (verwachte) TMC ontwikkelingen in het jaar 2017. In het wetgevingsprogramma van de Rijksoverheid is te lezen dat 2017 hoofdzakelijk... Lees verder.