NL EN
Remco BakkerRemco Bakker

POSTS VAN REMCO

12-04

NINTENDO ROEPT HACKERS OP OM DE NINTENDO SWITCH TE KRAKEN

17:19 uur Remco Bakker | 1 reactie

Om haar nieuwste console zo veilig mogelijk te maken, heeft Nintendo de hacker-community opgeroepen om kwetsbaarheden binnen de systemen van de nieuwe Nintendo Switch™ en Nintendo 3DS™ op te... Lees verder.

22-03

BLOKKERING THE PIRATE BAY NADERT

18:15 uur Remco Bakker | 1 reactie

Wat mij betreft is dit een enigszins ongelukkig gekozen titel voor het onderwerp. Er is namelijk al eerder sprake geweest van een blokkering van de torrent-website ‘The Pirate Bay’ (hierna... Lees verder.

15-03

STEMWIJZER EN KIESKOMPAS GETROFFEN DOOR AANHOUDENDE CYBERAANVALLEN OP VERKIEZINGSDAG

17:56 uur Remco Bakker | 0 reacties

De kieshulp-websites Kieskompas en Stemwijzer hebben op deze verkiezingsdag de hele dag getracht DDoS-aanvallen af te slaan en online te blijven. Bij een DDoS-aanval worden servers met zoveel... Lees verder.

08-03

HVJ EU: GEEN VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR E-BOOKS

17:37 uur Remco Bakker | 0 reacties

Gisteren heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie in een arrest bevestigd dat e-books niet onder een verlaagd btw-tarief mogen vallen. Het onderscheid dat de btw-richtlijn maakt tussen... Lees verder.

08-03

HET VERKIEZINGSPROCES KAN WEL EEN (BLOCKCHAIN) UPDATE GEBRUIKEN

17:27 uur Remco Bakker | 0 reacties

Misschien heeft u er wel wat van mee gekregen, maar de afgelopen tijd is er veel aandacht geweest voor de verkiezingssoftware van de Kiesraad, de instantie verantwoordelijk voor o.a. het... Lees verder.