NL EN
Remco BakkerRemco Bakker

POSTS VAN REMCO

22-03

BLOKKERING THE PIRATE BAY NADERT

18:15 uur Remco Bakker | 1 reactie

Wat mij betreft is dit een enigszins ongelukkig gekozen titel voor het onderwerp. Er is namelijk al eerder sprake geweest van een blokkering van de torrent-website ‘The Pirate Bay’ (hierna... Lees verder.

15-03

STEMWIJZER EN KIESKOMPAS GETROFFEN DOOR AANHOUDENDE CYBERAANVALLEN OP VERKIEZINGSDAG

17:56 uur Remco Bakker | 0 reacties

De kieshulp-websites Kieskompas en Stemwijzer hebben op deze verkiezingsdag de hele dag getracht DDoS-aanvallen af te slaan en online te blijven. Bij een DDoS-aanval worden servers met zoveel... Lees verder.

08-03

HVJ EU: GEEN VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR E-BOOKS

17:37 uur Remco Bakker | 0 reacties

Gisteren heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie in een arrest bevestigd dat e-books niet onder een verlaagd btw-tarief mogen vallen. Het onderscheid dat de btw-richtlijn maakt tussen... Lees verder.

08-03

HET VERKIEZINGSPROCES KAN WEL EEN (BLOCKCHAIN) UPDATE GEBRUIKEN

17:27 uur Remco Bakker | 0 reacties

Misschien heeft u er wel wat van mee gekregen, maar de afgelopen tijd is er veel aandacht geweest voor de verkiezingssoftware van de Kiesraad, de instantie verantwoordelijk voor o.a. het... Lees verder.

01-03

TWEEDE KAMERVERKIEZING - HET PRIVACY DEBAT

17:48 uur Remco Bakker | 1 reactie

Over precies twee weken is het zover, de Tweede Kamerverkiezing. Om goed voorbereid te kunnen stemmen, hebben wij een klein overzichtje opgesteld met enkele belangrijke privacyvraagstukken en de... Lees verder.