NL EN
Nina LodderNina Lodder

POSTS VAN NINA

20-03

ONDERTUSSEN IN DEN HAAG – GLASVEZEL IN DE ACHTERHOEK & REGIOGERICHTHEID VAN RADIOZENDERS

12:08 uur Nina Lodder | 0 reacties

In deze rubriek worden wekelijks TMC-gerelateerde Kamervragen en -antwoorden besproken. Deze week werd antwoord gegeven op vragen rondom de vertraagde aanleg van glasvezel in de Achterhoek en de... Lees verder.

15-03

DUITSLAND WIL INTERNETBEDRIJVEN VERPLICHTEN HAATBERICHTEN TE VERWIJDEREN

14:23 uur Nina Lodder | 0 reacties

De Duitse minister van Justitie heeft deze week een wetsvoorstel gepresenteerd op basis waarvan internetbedrijven harder op moeten treden tegen berichten die aanzetten tot haat. Bedrijven als... Lees verder.

13-03

ONDERTUSSEN IN DEN HAAG – PARTIJWIJZER JONGEREN & BEVEILIGING NEDERLANDSE STAATSGEHEIMEN

16:12 uur Nina Lodder | 0 reacties

In deze rubriek worden wekelijks TMC-gerelateerde Kamervragen en -antwoorden besproken. Deze week werd antwoord gegeven op vragen rondom de onvolledigheid van de Partijwijzer voor jongeren van de... Lees verder.

06-03

ONDERTUSSEN IN DEN HAAG – DATALEKKEN BIJ GEMEENTEN & SLAMMING TELECOMCOWBOYS

19:53 uur Nina Lodder | 0 reacties

In deze rubriek worden wekelijks TMC-gerelateerde Kamervragen en -antwoorden besproken. Deze week werd antwoord gegeven op vragen rondom het melden van datalekken en de Algemene Verordening... Lees verder.

01-03

ONDERTUSSEN IN DEN HAAG: DOORVERBINDWEBSITES & MOBIEL BEREIK IN TUNNELS

14:24 uur Nina Lodder | 0 reacties

In deze rubriek worden wekelijks TMC-gerelateerde Kamervragen en –antwoorden besproken. Deze week is antwoord gegeven op vragen over doorverbindwebsites, mobiel bereik in tunnels en online... Lees verder.