NL EN
Nina LodderNina Lodder

POSTS VAN NINA

22-02

KABINET INTRODUCEERT INTERNATIONALE CYBERCOMMISSIE

13:32 uur Nina Lodder | 0 reacties

Afgelopen weekend is de Global Commission on the Stability of Cyberspace (“GCSC”) gelanceerd. De commissie heeft onder meer als taak om internationale gedragsnormen te ontwikkelen voor... Lees verder.

20-02

ONDERTUSSEN IN DEN HAAG - VERNIETIGING NEP-MERKARTIKELEN EN KOSTEN DOORVERBINDWEBSITES

18:28 uur Nina Lodder | 0 reacties

In deze rubriek worden wekelijks TMC-gerelateerde Kamervragen en –antwoorden besproken. Het bleef de afgelopen week rustig in de Kamer op het gebied van technologie, media en communicatie. Deze... Lees verder.

15-02

BELASTINGDIENST START INTERN ONDERZOEK NAAR MOGELIJK BEVEILIGINGSLEK

17:59 uur Nina Lodder | 0 reacties

Intern Onderzoek Zo kondigde de staatssecretaris van Financiën, Eric Wiebes, gisteren aan in een brief aan de Tweede Kamer. In de brief wordt onder meer de opzet van de onderzoeken beschreven,... Lees verder.

13-02

ONDERTUSSEN IN DEN HAAG - PRIVACY EN 1-1-2 & BRITSE OVERNAME FOX-IT

18:38 uur Nina Lodder | 0 reacties

In deze rubriek worden wekelijks TMC-gerelateerde vragen en antwoorden besproken. Antwoord werd deze week gegeven door voormalig minister van Veiligheid en Justitie, Van der Steur, op vragen... Lees verder.

08-02

GOOGLE MOET GEGEVENS BUITENLANDSE SERVERS VERSTREKKEN AAN FBI

14:59 uur Nina Lodder | 0 reacties

Google moet e-mails die buiten de VS zijn opgeslagen overhandigen aan de FBI. Dit oordeelde een Amerikaanse rechter vorige week in verband met een fraude onderzoek in de VS. De vraag die voorlag... Lees verder.