NL EN
Mike LanderbartholdMike Landerbarthold

POSTS VAN MIKE

17-05

'NEDERLANDSE OVERHEID GEEFT NIET GENOEG UIT AAN CYBERVEILIGHEID'

17:31 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Hoewel de Nederlandse overheid digitale veiligheid beschouwt als prioriteit, wordt er nog te weinig in geïnvesteerd. Dat is de conclusie van een onderzoek door het Amerikaanse Potomac Institute... Lees verder.

17-05

RECHTSPRAAK: ONDERHANDELING TOELAATBAAR AFGEBROKEN NA PUBLICATIE TWEET

17:26 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

De rechtbank te Rotterdam heeft vorige week een interessant vonnis gewezen over het afbreken van onderhandelingen, een onderwerp waar we weleens eerder over hebben geblogd . De feiten in het... Lees verder.

16-05

ONDERTUSSEN IN DEN HAAG - STEMMEN VIA EEN APP & DELEN VAN ROM-GEGEVENS

14:57 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

In deze rubriek worden wekelijks TMC-gerelateerde Kamervragen en -antwoorden besproken. Er werden afgelopen week geen TMC-gerelateerde Kamervragen gesteld. Wel waren er enkele antwoorden op... Lees verder.

16-05

3 MILJOEN EURO BOETE VOOR FACEBOOK DOOR DATADELING WHATSAPP

11:07 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Waar Facebook sinds de overname in 2014 de persoonsgegevens van Whatsapp en Facebook, zoals beloofd, nog strikt gescheiden hield, begon Facebook sinds de zomer van 2016 de gegevens tussen de... Lees verder.

10-05

NSA DIRECTEUR: RUSLAND HACKTE MACRON

11:08 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Wat de Franse president Emmanuel Macron in februari al vermoedde lijkt nu te worden bevestigd door de NSA. Russische hackers zouden honderden keren hebben geprobeerd om de computers op het... Lees verder.