NL EN
Mike LanderbartholdMike Landerbarthold

POSTS VAN MIKE

25-10

OPPERHOOFD VERSUS OPPERHOOFD

14:55 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Mode en het intellectuele eigendomsrecht, het blijft een combinatie waar veel zaken uit voortkomen. Zo kwam de rechtbank Amsterdam onlangs tot het oordeel dat geen sprake was van inbreuk op het... Lees verder.

19-10

WELCOME TO THE FUTURE, WAAR COMPUTERS ZICHZELF DINGEN KUNNEN LEREN

13:30 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Het lijkt een droom – of misschien wel nachtmerrie – uit een verre toekomst: computers die zelf na kunnen denken en een eigen wil hebben. Ondanks dat ik er zelf heilig van overtuigd ben dat... Lees verder.

12-10

VERBOD OP PUBLICATIE NAMEN EN FOTO’S DOOR MISDAADBLOGGER

13:25 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

De taak om het publiek te informeren over misstanden en misdaden is een belangrijke taak van de media. Een tv-programma als Opsporing Verzocht is hier natuurlijk een bekend voorbeeld van.... Lees verder.

10-10

INTERVIEW MENNO WEIJ VOOR EMERCE OVER PRIVACY

14:47 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Menno Weij is op 6 oktober geïnterviewd voor Emerce over privacy. Zie het artikel bij het interview hier , en zie de video hieronder: "Pas op met de wildgroei van gebruiksomvang. Kijk naar de... Lees verder.

03-10

DE WEEK VAN: NICK SCHILS

13:22 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Introductie Nick Schils is oprichter van TIQ ( www.tiqtime.com ). TIQ is een service waarmee bedrijven en werknemers kunnen zien hoeveel tijd bepaalde taken kosten. Het nadeel van bestaande... Lees verder.