NL EN
Mike LanderbartholdMike Landerbarthold

POSTS VAN MIKE

21-02

FACTSHEET DDA INZAKE PRIVACYWETGEVING GEPUBLICEERD

19:34 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Onlangs lanceerde de Dutch Datacenter Association (hierna: DDA) een Engelstalige factsheet over de huidige en toekomstige data- en privacy- wet en regelgeving in Nederland en de EU. Met de... Lees verder.

21-02

BOLLYWOODFILMS: SCHADEBEGROTING AAN DE HAND VAN STAFFEL

11:59 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Begroting schade Uit een recent vonnis van de rechtbank Den Haag, blijkt maar weer eens hoe lastig het is om schade te begroten in IE-zaken. Interessant aan het vonnis, is dat de schade (zeer... Lees verder.

15-02

HOF AMSTERDAM: PUBLICATIE ARTIKEL EN BESCHIKBAARHEID DIGITAAL ARCHIEF NIET ONRECHTMATIG

17:43 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Het hof Amsterdam heeft recentelijk een interessant arrest gewezen. Het gaat in deze zaak om het volgende; Erdee is uitgeefster van het Reformatorisch Dagblad (hierna: RD). Het archief van deze... Lees verder.

14-02

(OOK) DE STRAFRECHTER BLIJKT GEEN VERSTAND VAN HET AUTEURSRECHT TE HEBBEN

11:13 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Vonnis strafrechter Vanmorgen las ik een interessant vonnis van de rechtbank Amsterdam. Voor de verandering gaat het een keer om een strafzaak, waarbij de verdachte in de zaak opzettelijke... Lees verder.

08-02

'DIGID NIET VEILIG GENOEG'

19:19 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

In het algemeen overleg van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken van 18 januari 2017 heeft minister Plasterk van Binnenlandse Zaken naar aanleiding van een aantal brieven van de... Lees verder.