NL EN
Mike LanderbartholdMike Landerbarthold

POSTS VAN MIKE

07-12

HOF AMSTERDAM LAAT USENETVONNIS GEDEELTELIJK IN STAND

18:47 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Het Hof te Amsterdam heeft gisteren in haar vonnis (via Tweakers.net) haar eerdere tussenvonnis uit 2014 (gedeeltelijk) in stand gelaten. Partijen in het geschil zijn Stichting Brein enerzijds,... Lees verder.

07-12

EUROCOMMISSARIS JUSTITIE: SOCIAL MEDIA, WAKE UP!

14:25 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Gisteren uitte Eurocommissaris Jourová (Justitie) haar ongenoegen over de aanpak van haatberichten op sociale media. Gemaakte afspraken worden nog lang niet nageleefd en de EU zegt nu: geen... Lees verder.

05-12

HET KABINET GAAT INZETTEN OP BIG DATA

12:22 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Zo blijkt uit de kabinetsreactie op het eerder dit jaar verschenen rapport “ Big Data in een vrije en veilige samenleving ” van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid... Lees verder.

02-12

DE WEEK VAN: BAS DE HAAS

14:05 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Bas de haas is de CEO en een van de founders van Chordify . Chordify is een e-learning platform dat het zo makkelijk en leuk mogelijk probeert te maken om een muziek instrument te spelen. De... Lees verder.

30-11

ADRESBOEKEN GEBRUIKEN OM DATABASES OP TE BOUWEN

10:05 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

In de mobiele omgeving wordt er allang niet meer raar opgekeken wanneer personen telefoonnummers en andere persoonlijke gegevens uitwisselen voor het gratis gebruik van een app of andere dienst.... Lees verder.