NL EN
Mike LanderbartholdMike Landerbarthold

POSTS VAN MIKE

21-06

‘NEDERLAND BLIJFT ACHTER OP GROEIENDE DREIGING’

16:46 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Vandaag is het Cybersecuritybeeld 2017 gepubliceerd door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (‘NCTV’), een orgaan binnen het Ministerie van Veiligheid en Justitie. De... Lees verder.

16-06

THE PIRATE BAY COMMUNICEERT BESCHERMDE WERKEN NAAR HET PUBLIEK

16:10 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Het Hof van Justitie van de Europese Unie heeft bepaald dat The Pirate Bay zelf inbreuk maakt op de auteursrechten die rusten op de werken die via The Pirate Bay zonder toestemming van de... Lees verder.

24-05

AANBIEDERS STOPPEN VERKOOP MEDIASPELERS MASSAAL

14:48 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Naar aanleiding van de zaak die Stichting Brein startte tegen Mediaspeler (en waar collega Remco eerder over blogde ), zijn veel aanbieders van mediaspelers gestopt met de verkoop van hun... Lees verder.

23-05

FACEBOOK STAAT HOLOCAUSTONTKENNING TOE

16:23 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Uit een gelekt bestand , blijkt dat Facebook berichten over holocaustontkenning niet blokkeert in landen waar daar wel een wettelijk verbod op bestaat. Het bestand betreft interne ‘... Lees verder.

17-05

'NEDERLANDSE OVERHEID GEEFT NIET GENOEG UIT AAN CYBERVEILIGHEID'

17:31 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Hoewel de Nederlandse overheid digitale veiligheid beschouwt als prioriteit, wordt er nog te weinig in geïnvesteerd. Dat is de conclusie van een onderzoek door het Amerikaanse Potomac Institute... Lees verder.