NL EN
Mike LanderbartholdMike Landerbarthold

POSTS VAN MIKE

19-01

EUROPEES PARLEMENT: VOORSTEL TOT WETGEVING ROBOTICA

14:19 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Robots evolueren zich in een razend tempo, en met deze groeiende markt wordt druk gezocht naar meer houvast voor de toekomst. De commissie juridische zaken (hierna: Commissie) van het Europees... Lees verder.

18-01

VAN 3 BACK-UPS ACHTER DE HAND, NAAR ALLE DATA IN DE PRULLENMAND

17:21 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

De waarde van data in het bedrijfsleven is anno 2017, aan de vooravond van de vierde technologische revolutie, hoger dan ooit tevoren. Het is dan ook niet vreemd dat er jaarlijks miljoenen... Lees verder.

12-01

'FACEBOOK EN GOOGLE ZIJN NIET AANSPRAKELIJK VOOR (ONJUISTE) INFORMATIE'

16:46 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Essay Correspondent Vanmorgen las ik, met veel genoegen overigens, het meest recente essay van Rob Wijnberg op de Correspondent. De auteur, filosoof en bedrijfskundige Rob Wijnberg, zet in... Lees verder.

10-01

WEBFORMULIER ZIEKENHUIS: INVULLEN OP EIGEN RISICO

14:49 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Nadat afgelopen maand Kamervragen werden gesteld rondom datalekken bij ziekenhuizen , is de beveiliging binnen ziekenhuizen deze week wederom in opspraak. Uit een onderzoek van Women in... Lees verder.

10-01

DOORLOPEN BESTELPROCES = SLUITEN OVEREENKOMST

11:56 uur Mike Landerbarthold | 0 reacties

Dan nu graag de aandacht voor een korte uitspraak die meteen mijn interesse wekte, toen ik deze vanmorgen las op ITenrecht . Wat mij betreft een interessante uitspraak, omdat deze ziet op de... Lees verder.