NL EN
Michiel van der ZijppMichiel van der Zijpp

POSTS VAN MICHIEL

14-12

WETSVOORSTEL UITVOERINGSWET ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING NAAR TWEEDE KAMER

16:05 uur Michiel van der Zijpp | 0 reacties

De Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) van minister Dekker, die uitvoering moet geven aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is woensdag bij de Tweede... Lees verder.

13-12

AP GEEFT GROEN LICHT VOOR VERWERKING PERSOONSGEGEVENS DOOR DUTCH FILMWORKS

11:23 uur Michiel van der Zijpp | 0 reacties

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft de voorgenomen verwerking van persoonsgegevens door Dutch FilmWorks B.V. (DFW) rechtmatig verklaard. De Nederlandse filmdistributeur DFW is van plan de... Lees verder.

25-10

DATAHANDELAREN SCHENDEN PRIVACY VAN MILJOENEN NEDERLANDERS

16:59 uur Michiel van der Zijpp | 0 reacties

Miljoenen Nederlanders die betalingsproblemen hebben of hebben gehad, staan zonder dat ze dat weten in de systemen van commerciële databedrijven. Die verzuimen de personen daarover in te lichten... Lees verder.

09-08

DATALEK BIJ FOTOHOKJES APENHEUL

16:32 uur Michiel van der Zijpp | 0 reacties

Alhoewel de titel een heerlijk ‘zomer-komkommertijd’ artikel doet vermoeden (of wellicht klinkt als een broodje aap) ging het afgelopen week bij de Apenheul toch bijna flink mis. De foto’s... Lees verder.

12-07

EERSTE KAMER STEMT IN MET VERRUIMING AFTAPMOGELIJKHEDEN

15:23 uur Michiel van der Zijpp | 1 reactie

De Eerste Kamer heeft dinsdag ingestemd met de nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv). Deze zogenaamde ‘aftapwet’ geeft de inlichtingendiensten meer mogelijkheden om meer... Lees verder.