NL EN
Micha SchimmelMicha Schimmel

POSTS VAN MICHA

19-04

LANGZAAM KOMT WETGEVING OVER BLOCKCHAINTECHNOLOGIE OP GANG

17:24 uur Micha Schimmel | 0 reacties

De blockchain bestaat al weer 8,5 jaar en inmiddels begint er langzaam wetgeving rondom het concept van de blockchain op gang te komen. Vorig jaar werd er in Vermont in de Verenigde Staten... Lees verder.

22-03

TWITTER VERWIJDERT ZELFSTANDIG MEER ACCOUNTS

17:11 uur Micha Schimmel | 0 reacties

Twitter meldde dinsdag dat het de afgelopen zes maanden maar liefst 377.000 accounts verwijderd heeft vanwege het verheerlijken van terrorisme. Belangrijk is dat Twitter daarbij voor een groot... Lees verder.

01-03

HOGE RAAD STAPT ALS EERSTE OVER OP VERPLICHT DIGITAAL PROCEDEREN

16:35 uur Micha Schimmel | 0 reacties

Met ingang van vandaag stap de Hoge Raad der Nederlanden, het hoogste nationale rechtsprekende orgaan, over op digitaal procederen. De Hoge Raad is daarmee de eerste instantie waar digitaal... Lees verder.

21-02

WAAROM WE STRENGE PRIVACYBESCHERMING NODIG HEBBEN

15:06 uur Micha Schimmel | 0 reacties

Vandaag las ik dit artikel op Scout, over het gebruik van geautomatiseerde systemen om een politieke boodschap over te brengen. In het artikel wordt tamelijk gedetailleerd beschreven hoe... Lees verder.

18-01

VOORSTEL NIEUWE COOKIEREGELS ONDER DE LOEP

15:15 uur Micha Schimmel | 0 reacties

Nadat ik vorige week in vogelvlucht het voorstel voor de ePrivacyverordening behandeld heb, ga ik in deze blog iets dieper in op een onderdeel van de ePrivacyverordening: de aanpassing van de... Lees verder.

VIDEO'S VAN MICHA