NL EN
Micha SchimmelMicha Schimmel

POSTS VAN MICHA

18-01

VOORSTEL NIEUWE COOKIEREGELS ONDER DE LOEP

15:15 uur Micha Schimmel | 0 reacties

Nadat ik vorige week in vogelvlucht het voorstel voor de ePrivacyverordening behandeld heb, ga ik in deze blog iets dieper in op een onderdeel van de ePrivacyverordening: de aanpassing van de... Lees verder.

11-01

DIGITAL SINGLE MARKET: NIEUWE VERORDENING PRIVACY EN ELEKTRONISCHE COMMUNICATIE

15:29 uur Micha Schimmel | 0 reacties

Gisteren heeft de Europese Commissie haar volgende grote initiatief geopenbaard met betrekking tot de Digital Single Market: een nieuwe verordening over vertrouwelijkheid van elektronische... Lees verder.

16-12

FACEBOOK GAAT FACTCHECKEN

10:30 uur Micha Schimmel | 0 reacties

In de nadagen van de Amerikaanse verkiezingen wordt uitvoerig gespeculeerd over de rol die nepnieuwsberichten op Facebook hebben gespeeld bij de verkiezing van Donald Trump. Ook op onze blog... Lees verder.

23-11

AMSTERDAM GAAT VERKEERSDOORSTROMING VERBETEREN MET TOMTOM-DATA

17:22 uur Micha Schimmel | 0 reacties

De gemeente Amsterdam zal op basis van gegevens van TomTom-gebruikers de doorstroming van verkeer gaan proberen te verbeteren, zo las ik op nu.nl. Daartoe hebben partijen een... Lees verder.

02-11

HR: ETNISCH PROFILEREN NIET OK

17:08 uur Micha Schimmel | 0 reacties

De Hoge Raad heeft zich gisteren uitgelaten over de vraag of de politie van het zogenaamde ‘etnisch profileren’ gebruik mag maken. Hoewel de focus op deze blog meestal op TMC-gerelateerde... Lees verder.

VIDEO'S VAN MICHA