NL EN
Menno WeijMenno Weij

POSTS VAN MENNO

11-05

OPINIE MENNO WEIJ - BIG DATA IN DE ZORG: "HET ENE GEGEVEN IS HET ANDERE NIET"

14:00 uur Menno Weij | 0 reacties

Voor het Tijdschrift Zorg & Recht in Praktijk schreef ik een opinie naar aanleiding van het preadvies van de Vereniging voor Gezondheidsrecht (zie ook vooral het blogje van college Arno... Lees verder.

28-04

INTERVIEW OF MENNO WEIJ AT THE SOCIAL CONFERENCE IN AMSTERDAM

14:24 uur Menno Weij | 0 reacties

On 22 March 2017 I was interviewd at The Social Conference at Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. At this conference the future expectations of social media combined with the internet of things was... Lees verder.

28-04

MENNO WEIJ OP THE SOCIAL CONFERENCE 2017

14:04 uur Menno Weij | 0 reacties

Op 22 maart 2017 werd ik op The Social Conference in Pakhuis de Zwijger geïnterviewd. Op deze conferentie kwamen de toekomstverwachtingen van social media in combinatie met het internet of things... Lees verder.

23-03

RONDE TAFEL UITNODIGING: PRIVACY EN DATABESCHERMING ALS ONDERDEEL VAN UW VERANDERSTRATEGIE

14:03 uur Menno Weij | 0 reacties

Uitnodiging kennisdelings-sessie: Privacy en databescherming als onderdeel van uw veranderstrategie Het continu veranderende speelveld van cybersecurity stelt IT & compliance... Lees verder.

06-03

TRAINING "DIGITAAL PROCEDEREN & WERKEN MET KEI"

14:14 uur Menno Weij | 0 reacties

Zoals ongetwijfeld bekend wordt de rechtspraak gedigitaliseerd. Dit past in het beeld van de niet te stuiten opmars van technologie, waardoor elke advocaat zal merken dat er anders gewerkt moet... Lees verder.

VIDEO'S VAN MENNO