NL EN
Marieke NeervoortMarieke Neervoort

POSTS VAN MARIEKE

08-09

KOPPELVERKOOP SONY LAPTOP MET WINDOWS SOFTWARE NIET ONEERLIJK

17:27 uur Marieke Neervoort | 0 reacties

De Fransman Vincent Deroo-Blanquart kocht een laptop van het merk Sony met voorgeïnstalleerde Windows Vista software. Hij weigerde echter (uit principe?) akkoord te gaan met de... Lees verder.

07-09

GUERILLA MARKETING VOOR GOD

12:05 uur Marieke Neervoort | 0 reacties

Het Logos Instituut zag in de succesvolle dinoplaatjes actie van Albert Heijn een mooie gelegenheid om onder kinderen aandacht te vragen voor het scheppingsverhaal uit de Bijbel. De tegenactie... Lees verder.

23-08

BOETE VAN 500 EURO VOOR ‘KAMPBEUL-TWEET’

16:00 uur Marieke Neervoort | 0 reacties

Raadslid Petermann van de gemeente Heerlen is veroordeeld tot een geldboete van 500 euro voor belediging van de officier van justitie die betrokken was bij de strafzaak tegen zijn partijgenoot... Lees verder.

11-08

ACM DRAAGT AUTOBRANCHE OP ONVERMIJDBARE KOSTEN IN PRIJS OP TE NEMEN

15:53 uur Marieke Neervoort | 0 reacties

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft aangekondigd dat importeurs vanaf 1 november 2016 een last onder dwangsom of forse boete tegemoet kunnen zien als zij onvermijdbare kosten niet... Lees verder.

09-08

FOTOGRAFE EIST 1 MILJARD DOLLAR VAN GETTY IMAGES

12:31 uur Marieke Neervoort | 0 reacties

Getty Images stuurde haar een rekening van 120 dollar voor het gebruik van haar eigen foto. De Amerikaanse fotografe had de foto echter geschonken aan de US Library of Congress, als onderdeel van... Lees verder.

VIDEO'S VAN MARIEKE