NL EN
Marieke NeervoortMarieke Neervoort

POSTS VAN MARIEKE

16-11

TOEZICHT ACM OP ONLINE PLATFORMS

12:01 uur Marieke Neervoort | 0 reacties

De Europese Commissie is vorig jaar gestart met het uitrollen van de Digital Single Market Strategy: nieuwe of herziene Europese wetgeving om te komen tot een interne markt voor digitale inhoud... Lees verder.

04-11

INTERNETCONSULTATIE CONCEPT RICHTLIJN AUTEURSRECHT IN DE ‘DIGITAL SINGLE MARKET’

17:15 uur Marieke Neervoort | 0 reacties

Tot en met 1 december 2016 staat de mogelijkheid open om digitaal een zienswijze in te dienen met betrekking tot de concept richtlijn auteursrecht in de digitale eengemaakte markt via https://... Lees verder.

03-11

INTERNETCONSULTATIE CONCEPT VERORDENING ONLINE OMROEP

14:08 uur Marieke Neervoort | 0 reacties

Tot en met 1 december 2016 staat de mogelijkheid open om digitaal een zienswijze in te dienen met betrekking tot de concept verordening Online Omroep via https://www.internetconsultatie.nl/... Lees verder.

08-09

KOPPELVERKOOP SONY LAPTOP MET WINDOWS SOFTWARE NIET ONEERLIJK

17:27 uur Marieke Neervoort | 0 reacties

De Fransman Vincent Deroo-Blanquart kocht een laptop van het merk Sony met voorgeïnstalleerde Windows Vista software. Hij weigerde echter (uit principe?) akkoord te gaan met de... Lees verder.

07-09

GUERILLA MARKETING VOOR GOD

12:05 uur Marieke Neervoort | 0 reacties

Het Logos Instituut zag in de succesvolle dinoplaatjes actie van Albert Heijn een mooie gelegenheid om onder kinderen aandacht te vragen voor het scheppingsverhaal uit de Bijbel. De tegenactie... Lees verder.

VIDEO'S VAN MARIEKE