NL EN
Lora MourcousLora Mourcous

POSTS VAN LORA

30-11

PSEUDONIMISERING IN HET ONDERWIJS

17:28 uur Lora Mourcous | 0 reacties

Onderwijsinstellingen maken steeds vaker gebruik van digitale leermiddelen. Daarbij worden er persoonsgegevens uitgewisseld tussen de onderwijsinstelling en de leverancier van leermiddelen over de... Lees verder.

23-11

WHATSAPP VERLIEST RECHTSZAAK TEGEN DE AP

16:55 uur Lora Mourcous | 0 reacties

WhatsApp moet een vertegenwoordiger in Nederland aanwijzen om te voldoen aan de Wet bescherming persoonsgegevens (hierna: ”Wbp”). Dat heeft de bestuursrechter van de rechtbank Den Haag in een... Lees verder.

16-11

AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS: DO’S & DON’TS OPSLAAN MEDISCHE DOSSIERS IN VERZUIMSYSTEMEN

14:50 uur Lora Mourcous | 0 reacties

De Autoriteit Persoonsgegevens (hierna “AP”) heeft enkele do’s & don’ts op een rijtje gezet als het gaat om het opslaan van medische dossiers van werknemers in verzuimsystemen. De AP... Lees verder.

02-11

EEN GOEDKOPE AUTOVERZEKERING OP BASIS VAN JE FACEBOOK-BERICHTEN?

17:00 uur Lora Mourcous | 0 reacties

Admiral Insurance , een van de vier grootste autoverzekeraars van het Verenigd Koninkrijk wil dit najaar firstscarquote lanceren. Jonge bestuurders krijgen vaak hoge premies vanwege... Lees verder.

12-10

PRIVACYINBREUK: ZOEKMACHINE VOOR KLEINKINDEREN

16:12 uur Lora Mourcous | 0 reacties

Stichting Voor Mijn Kleinkind (“Stichting”) exploiteert een website (“voormijnkleinkind.nl”) waarbij grootouders in contact kunnen komen met hun kleinkinderen. Het idee achter de website... Lees verder.