NL EN
Lora MourcousLora Mourcous

POSTS VAN LORA

18-01

AP: WETSVOORSTEL ANTIDOPINGBELEID PRIVACYRECHTELIJK NOG NIET IN ORDE

17:00 uur Lora Mourcous | 0 reacties

De Autoriteit Persoonsgegevens (hierna “AP”) heeft op verzoek van de minister voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport geadviseerd over een concept wetsvoorstel uitvoering antidopingbeleid. Het... Lees verder.

09-01

DELEN VAN RITGEGEVENS? UBER HEEFT PRIVACY BEGREPEN!

17:59 uur Lora Mourcous | 0 reacties

Uber gaat gegevens over ritten delen met steden. Hiermee kunnen de steden inzicht krijgen in de verkeersstromen door de stad. Dat heeft Uber bekendgemaakt in een aankondigingsbericht op haar... Lees verder.

04-01

FACEBOOK WEET NÓG MEER OVER ONS DAN WE DENKEN

15:14 uur Lora Mourcous | 0 reacties

Dat Facebook veel van ons weet is anno 2017 geen geheim meer. Zo zijn we ons ervan bewust dat Facebook niet alleen weet waar we wonen, hoe oud we zijn, of we in een relatie zitten en waar we... Lees verder.

30-12

JAAROVERZICHT PRIVACY

11:51 uur Lora Mourcous | 0 reacties

Facebook, Google, Apple, WhatsApp en Instagram. Even een paar grote namen die dit jaar te maken hebben gehad met privacywetgeving. Sommigen positief, anderen wat minder positief. En dat zijn er... Lees verder.

27-12

EUROPESE RECHTER HAALT STREEP DOOR ALGEMENE BEWAARPLICHT TELECOMGEGEVENS

16:02 uur Lora Mourcous | 0 reacties

Nationale overheden mogen niet meer toestaan dat telecomproviders alle telefonie- en internetgegevens van klanten bewaren. Dat heeft het Europese Hof van Justitie op 21 december 2016 in een... Lees verder.